Jávor Benedek hírek

Politikus › Jávor Benedek

EU-s óriásbüntetések végszámlája: túl az 500 milliárdon

19.11.12 13:53

„Minden magyar állampolgár több mint 50.000 forinttal száll be az EU-s büntetésbe, amit a kormányzati korrupció miatt szabtak ki az országra” – ez a legfrissebb, az unió dokumentumaiból kinyerhető adat. Jávor Benedek volt párbeszédes európai…

Jávor Benedek a CEU-n indít kurzust

19.10.07 21:46

Segítőtársai is lesznek, Stumpf András és Bajomi-Lázár Péter személyében.

Deutsch Tamás: Frans Timmermans bevándorláspárti polgármesterekkel telepíttetné be a menekülteket

19.10.03 16:31

Timmermans pénzelvonással sújtaná a migránsok betelepítését megtagadó országokat, azokat pedig, amelyek hajlandók befogadni az illegális bevándorlókat, uniós fejlesztési pénzekkel jutalmazná.

Jávor Benedek: Miért lett hirtelen klímaszkeptikus a Fidesz?

19.09.06 15:50

Mi készteti vajon Orbán politikai stratégáit, hogy belekezdjenek ebbe a kockázatos kísérletbe, a magyar politikai kontextusban eddig másodlagos szerepet játszó klímaügyet a politikai agenda élére emelve?

Az Európai Csalás Elleni Hivatalig jutott a magyarországi szoftverbotrány

19.07.27 14:06

Jávor Benedek a Párbeszéd Magyarországért EP-képviselőjeként tavaly novemberben nyújtott be panaszt az Európai  Csalás Elleni Hivatalához (OLAF), mert úgy ítélte meg, hogy a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program (Köfop)…

A(z) "Jávor Benedek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Magyarországot semmilyen kár nem éri – reagálás a Jávor Benedek által indított álhírekre

Az ellenzéki képviselők vádaskodása csak a szokásos politikai hisztériakeltés – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Politikus

A budafoki fideszesek a Facebookon védték meg a velük szavazó MSZP-seket

Budafok-Tétény fideszes polgármestere és egy önkormányzati képviselője is megvédte a képviselőket, akik miatt - hiába szerzett többséget az ellenzék az önkormányzatban - mégis az lett, amit a fideszes polgármester akart.

Politikus

Ujhelyi István totál kiakadt – részletek

Fontos és egyedi vállalásom volt Ep-képviselőként, hogy ebben a parlamenti ciklusban leteszem az uniós döntéshozók asztalára az európai egészségügyi minimumszolgáltatás kereteit. Az általam kezdeményezett konzultáció során is…

 

Kategória ajánló