Játszótér hírek

Életmód › Játszótér

Újabb szabadtéri kondipark készült el Debrecenben

20.09.23 20:52

Debrecen - Ezúttal az Epreskerti városrész lakói kaptak egy új sportparkot a Mikepércsi úton. A beruházás négy és fél millió forint önkormányzati forrásból valósult meg.

Új közösségi teret adtak át Debrecenben

20.09.23 19:54

Új játszótér, sportpálya és rendezvénytér épült a Kerekestelepen.

600 kilós, bronzból öntött keresztet szenteltek Somorján

20.09.18 23:25

Ritka esemény a mai világban, ha szobrot avatnak egy városban. Miért nem költik járdára vagy játszótérre a pénzt, kérdezik egyesek

A játszótér és az edzőpark átadása után az orvosokat díjazták Tarjánban

20.09.17 20:22

A faluban a Magyar Falu Program forrásaiból és önerőből fejlesztették a falu a játszótér, illetve megépítettek egy szabadtéri edzőpályát.

Játszótér, csatorna, térkő - 14 milliárdot költ ezekre a XII. kerület

20.09.16 10:31

Egyetlen ajánlattevőként a gödöllői Penta Általános Építőipari Kft. végezhet több mint 14 milliárd forintért mélyépítési munkákat Budapest XII. kerületében.

Nem sértett jogszabályt a tiszaújvárosi fideszes jelölt

20.09.11 06:28

A Fidesz-KDNP-s jelölt egy, a szerencsi játszótér-felújításról gyerekekkel készített fényképet tett közzé a közösségi oldalán.

Kardiológiai szűréssel ér fel az új tanösvény Kékestetőn

20.09.10 18:26

A Kékestető Nonprofit Kft. és szakmai partnere, a Budapesti Szent Ferenc Kórház a Kékestető, egészségfejlesztés a csúcson projekt keretében kardiotanösvényt avatott tegnap hazánk legmagasabb pontján.

Az elzárt futtató helyett a játszótérre vitték a kutyáikat

20.09.10 17:12

Többen jelezték (köztük kutyatartók is) a Közterület-felügyelet és az Óbudai Kutyás Egyesület felé, hogy a Kerék utcai játszótérre esténként kutyákat visznek be.

Ellopták Vuk szobrát a budai Macis Erdei Játszótérről

20.09.08 09:28

Augusztus végén helyezték ki a játszótér mellé, de máris eltűnt. A Móra Kiadó azt reméli, pár napon belül előkerül a szobor, ehhez viszont az emberek segítségét kérik.

A(z) "Játszótér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Figyelmeztet a magyar orvos: A jó idő beköszöntével több gyerek kerül ambulanciára

A tavaszi jó idő beköszöntével a gyerekek, ha tehetik, akkor már a játszótéren vagy az udvaron játszanak, ahol könnyen érheti őket baleset. A legtöbben fejsérüléssel érkeznek az ambulanciára.

Nagyvilág

Húszezer nőn már biztosan tesztelték az egyik koronavírus-vakcina hatását a terhességre

Elméletben valószínűtlen, hogy bármilyen hosszú távú mellékhatása legyen a vakcináknak, viszont egyes vizsgálatok azt mutatják, a beoltott várandós nők valószínűleg antitesteket adnak át gyermekeiknek.

Közélet

A pécsi polgármester is leállítaná a közszolgáltatásokat

A közvilágítás kikapcsolása, a járvány elleni védekezésre és a szociális ellátásra fordított források megvágása, leépítés az önkormányzati intézményeknél – többek között ezekkel az intézkedésekkel riogatja a helyieket Pécs baloldali…

Tudomány

Íme, a hét 10 legfontosabb Covid-híre Heves megyében, amiről neked is tudnod kell

Már a járvány harmadik hulláma zajlik hazánkban, az elmúlt napokban pedig drámaian emelkedik a fertőzöttek száma, s ennek még koránt sincs vége. Mostani összeállításunkban összegyűjtöttük a hét tíz legfontosabb, egyben…

 

Kategória ajánló