Játszótér hírek

Életmód › Játszótér

Újabb szabadtéri kondipark készült el Debrecenben

20.09.23 20:52

Debrecen - Ezúttal az Epreskerti városrész lakói kaptak egy új sportparkot a Mikepércsi úton. A beruházás négy és fél millió forint önkormányzati forrásból valósult meg.

Új közösségi teret adtak át Debrecenben

20.09.23 19:54

Új játszótér, sportpálya és rendezvénytér épült a Kerekestelepen.

600 kilós, bronzból öntött keresztet szenteltek Somorján

20.09.18 23:25

Ritka esemény a mai világban, ha szobrot avatnak egy városban. Miért nem költik járdára vagy játszótérre a pénzt, kérdezik egyesek

A játszótér és az edzőpark átadása után az orvosokat díjazták Tarjánban

20.09.17 20:22

A faluban a Magyar Falu Program forrásaiból és önerőből fejlesztették a falu a játszótér, illetve megépítettek egy szabadtéri edzőpályát.

Játszótér, csatorna, térkő - 14 milliárdot költ ezekre a XII. kerület

20.09.16 10:31

Egyetlen ajánlattevőként a gödöllői Penta Általános Építőipari Kft. végezhet több mint 14 milliárd forintért mélyépítési munkákat Budapest XII. kerületében.

NVB: nem sértett jogot a Fidesz borsodi jelöltje, amikor gyerekekkel fotózkodott

20.09.11 06:28

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerint nem volt jogszabálysértő, hogy a tiszaújvárosi választáson induló Fidesz-KDNP-s jelölt egy a szerencsi játszótér-felújításról gyerekekkel készített fényképet tett közzé a közösségi oldalán –…

Kardiológiai szűréssel ér fel az új tanösvény Kékestetőn

20.09.10 18:26

A Kékestető Nonprofit Kft. és szakmai partnere, a Budapesti Szent Ferenc Kórház a Kékestető, egészségfejlesztés a csúcson projekt keretében kardiotanösvényt avatott tegnap hazánk legmagasabb pontján.

Az elzárt futtató helyett a játszótérre vitték a kutyáikat

20.09.10 17:12

Többen jelezték (köztük kutyatartók is) a Közterület-felügyelet és az Óbudai Kutyás Egyesület felé, hogy a Kerék utcai játszótérre esténként kutyákat visznek be.

Ellopták Vuk szobrát a budai Macis Erdei Játszótérről

20.09.08 09:28

Augusztus végén helyezték ki a játszótér mellé, de máris eltűnt. A Móra Kiadó azt reméli, pár napon belül előkerül a szobor, ehhez viszont az emberek segítségét kérik.

A(z) "Játszótér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A Szövetség utca végén épül meg a kósafalui játszótér

A Szövetség utca végén épül meg a Kósafaluba tervezett mini játszótér – erről ma tájékoztatta a városrész lakóit Lévai Jánosné.

Nagyvilág

Izrael mégsem küld 100 ezer dózis vakcinát baráti országoknak

Izrael leállítja a programot, aminek keretében koronavírus-vakcinákat terveztek küldeni a Netanjahu-kormánnyal baráti viszonyt fenntartó államoknak a diplomáciai támogatásért cserébe – számolt be a Reuters. A program…

Tudomány

Lakosságarányosan Magyarország tizedik a koronavírusban eddig elhunytak globális listáján

A decemberi csúcsnál alacsonyabb halálozási adatok ellenére az elmúlt héten Magyarországon haltak meg a negyedik legtöbben a járványban.

Közélet

Koalíciós védőruhák és maszkok Újpestre

Sok helyen hiányzik a védőruha és a maszk az egészségügyi és szociális intézményekből. Ezért a DK az ország számos pontján oszt ilyen tartalmú csomagokat. Ma az Újpesti Önkormányzat szociális intézményében Gréczy…

 

Kategória ajánló