Játszótér hírek

Életmód › Játszótér

Negyedmilliárd forintos fejlesztéssorozat zárult Gyomaendrődön

20.10.28 10:45

Gyomaendrődön negyedmilliárd forintból négy helyszínen valósítottak meg egyebek mellett zöldfelület-rehabilitációt, burkolatfelújítást és játszótér kialakítást – tájékoztatta a projektgazda kommunikációs partnere közleményben az MTI-t. Mint írják, a…

Játszótereket fejleszt az önkormányzat

20.10.21 17:31

Óvodai és közterületi játszóterek újulnak meg a közeljövőben Pakson. A munkálatokat az önkormányzat megbízásából a DC Dunakom Zrt. és a Zo- Bau Kft. közösen végzi. A fejlesztést a településvezetés finanszírozza.

Játszótér-felújításon csalhattak – OLAF-ajánlásra emelt vádat az ügyészség

20.10.20 13:55

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása alapján emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki túlszámlázással több mint 536 millió forintos kárt okozott játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során.

Hat év után vádat emeltek a játszótérbotrányos ügyben

20.10.20 13:55

Uniós támogatással játszótereket újítottak fel, de azokat jelentősen túlárazták. Hat évig tartó nyomozás után négy férfi ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az uniós csalás elleni hivatal, az OLAF ajánlása alapján, félmilliárd forintos költségvetési…

Élhetőbbé és zöldebbé válik Ormánság fővárosa

20.10.20 10:55

Megújulnak a közterületek, a gyalogos és a kerékpáros útvonalak. A Élhetőbbé és zöldebbé válik Ormánság fővárosa bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Túlárazott játszótér-felújítások miatt emelt vádat az ügyészség

20.10.20 09:51

Négy év leforgása alatt 60 kistelepülésen épített játszótereket irreálisan magas áron a négy vádlott, több mint félmilliárddal rövidítették meg az uniós és az állami költségvetést.

Az erdőtalajjal borított játszótér erősíti a gyerekek immunrendszerét

20.10.19 10:34

Az aszfalt helyett erdőterületről származó talajjal és növényekkel borított játszótér erősíti a gyerekek immunrendszerét – állapították meg finn és cseh kutatók.

A(z) "Játszótér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A Szövetség utca végén épül meg a kósafalui játszótér

A Szövetség utca végén épül meg a Kósafaluba tervezett mini játszótér – erről ma tájékoztatta a városrész lakóit Lévai Jánosné.

Nagyvilág

A hatóságok is ismerhetik az izraeli oltási adatokat

A törvény célja, hogy az önkormányzatok megismerjék azoknak a helyi lakosoknak az adatait, akiket még nem oltottak be koronavírus ellen.

Tudomány

„Rituáléim lettek” – Exkluzív interjú Duda Évával az új darabjáról

Visszaverődő reflexiók, egymásra ható impulzusok, eklektikus zenei montázs és expresszív látvány jellemzi a Duda Éva Társulat legújabb és egyben elsőként streamelt darabját, a PRIZMÁt. Az arctalan, magukba zárkózott táncosok a…

Közélet

A hatóságok is ismerhetik az izraeli oltási adatokat

A törvény célja, hogy az önkormányzatok megismerjék azoknak a helyi lakosoknak az adatait, akiket még nem oltottak be koronavírus ellen.

 

Kategória ajánló