Játszótér hírek

Életmód › Játszótér

Új kirándulóhelyeket, játszótereket alakítottak ki magyar és szlovák erdészek

Tegnap 21:01

A balassagyarmati székhelyű Ipoly Erdő Zrt. és a szlovákiai LESY SR két évig dolgozott együtt azért, hogy a homogén, egykorú erdőket őshonos, több fafajból álló, heterogén erdőállományokra alakítsák át. Az Együtt a természetes erdőkért elnevezésű…

Újabb szabadtéri kondipark készült el Debrecenben

20.09.23 20:52

Debrecen - Ezúttal az Epreskerti városrész lakói kaptak egy új sportparkot a Mikepércsi úton. A beruházás négy és fél millió forint önkormányzati forrásból valósult meg.

Új közösségi teret adtak át Debrecenben

20.09.23 19:54

Új játszótér, sportpálya és rendezvénytér épült a Kerekestelepen.

600 kilós, bronzból öntött keresztet szenteltek Somorján

20.09.18 23:25

Ritka esemény a mai világban, ha szobrot avatnak egy városban. Miért nem költik járdára vagy játszótérre a pénzt, kérdezik egyesek

A játszótér és az edzőpark átadása után az orvosokat díjazták Tarjánban

20.09.17 20:22

A faluban a Magyar Falu Program forrásaiból és önerőből fejlesztették a falu a játszótér, illetve megépítettek egy szabadtéri edzőpályát.

Játszótér, csatorna, térkő - 14 milliárdot költ ezekre a XII. kerület

20.09.16 10:31

Egyetlen ajánlattevőként a gödöllői Penta Általános Építőipari Kft. végezhet több mint 14 milliárd forintért mélyépítési munkákat Budapest XII. kerületében.

NVB: nem sértett jogot a Fidesz borsodi jelöltje, amikor gyerekekkel fotózkodott

20.09.11 06:28

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerint nem volt jogszabálysértő, hogy a tiszaújvárosi választáson induló Fidesz-KDNP-s jelölt egy a szerencsi játszótér-felújításról gyerekekkel készített fényképet tett közzé a közösségi oldalán –…

Kardiológiai szűréssel ér fel az új tanösvény Kékestetőn

20.09.10 18:26

A Kékestető Nonprofit Kft. és szakmai partnere, a Budapesti Szent Ferenc Kórház a Kékestető, egészségfejlesztés a csúcson projekt keretében kardiotanösvényt avatott tegnap hazánk legmagasabb pontján.

A(z) "Játszótér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Új kirándulóhelyeket, játszótereket alakítottak ki magyar és szlovák erdészek

A balassagyarmati székhelyű Ipoly Erdő Zrt. és a szlovákiai LESY SR két évig dolgozott együtt azért, hogy a homogén, egykorú erdőket őshonos, több fafajból álló, heterogén erdőállományokra alakítsák át. Az Együtt a természetes…

Nagyvilág

Az elhízás komoly veszélyt jelent koronavírus-fertőzés esetén

A pécsi virológusok ezúttal azt vizsgálták meg, milyen kockázatot jelent a túlsúly a Covid-19-megbetegedés esetén.

Közélet

Új polgármesterek kezdik meg munkájukat a megyében

Két megyebeli településen tartottak időközi önkormányzati választást vasárnap. Míg Kengyelen polgármestert, Karcagon polgármestert és új képviselőt is választottak.

Tudomány

Vb-selejtező: az Európában játszókra is számítanak a brazilok

A koronavírus-járvány miatti utazási korlátozások ellenére Európában szereplő játékosokra is számít a brazil labdarúgó-válogatott az októberi világbajnoki selejtezőmérkőzéseken.

 

Kategória ajánló