Jászapáti hírek

Magyar település › Jászapáti

Jászapáti és Jászivány 170 millió forintot fordított turizmusfejlesztésre

21.05.03 12:17

Kulturális és örökségi helyszínek turisztikai fejlesztésére, a helyi hagyományok, értékek megőrzésére költöttek 170 millió forintot Jászapáti és Jászivány településeken – közölte a projekt kommunikációját végző Jászapáti Gazdaságfejlesztő Kft.

Kétszázmillió forintos állami támogatásból újul meg a strandfürdő Jászapátin

21.04.29 09:07

Mintegy 200 millió forint kormányzati támogatásból újul meg a Jászapáti Tölgyes Strandfürdő , a tervek szerint az új csúszdapark május végére elkészül.

Lakóház és melléképületek égnek Jászapátiban

21.03.20 06:00

Egy lakóépület, a hozzáépített melléképület, valamint két másik melléképület gyulladt ki Jászapátiban, a Zrínyi utcában. A helyszínre a jászberényi és a hevesi hivatásos, a jászkiséri önkormányzati, valamint a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik hét…

Vendéglátójukat fosztotta ki egy nő és egy férfi Jászapátin

21.03.06 17:18

A férfi és a nő védekezésre képtelen állapotát kihasználva lopták meg vendéglátójukat.

Tanyaépület égett Jászszentandrás külterületén

21.03.04 11:21

Kigyulladt egy tanyaépület Jászszentandrás külterületén, Jászapáti közelében. A hevesi hivatásos tűzoltók kiérkezésükkor lánggal égést már nem tapasztaltak, utómunkálatokat végeznek a helyszínen. Az egység egy emberhez mentőt kért.

Úszik a szemétben a vidék: újabb illegális hulladéklerakókat számolnak fel

21.02.11 12:58

A Tisztítsuk meg az országot!” program keretében Jászapátiban is felszámolják az illegális hulladéklerakókat. De nem lenne egyszerűbb valahogy nem szemetelni?

A(z) "Jászapáti" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Jászapáti és Jászivány 170 millió forintot fordított turizmusfejlesztésre

Kulturális és örökségi helyszínek turisztikai fejlesztésére, a helyi hagyományok, értékek megőrzésére költöttek 170 millió forintot Jászapáti és Jászivány településeken – közölte a projekt kommunikációját végző Jászapáti…

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Életmód

Újranyitnak a közművelődési és kulturális intézmények 

Ez a hétvége a kulturális ágazat minden intézménye számára egy igazi ünnep – mondta Fekete Péter a szombati nyitás alkalmával.

Megye

Árokba csúszott egy kamion a 4-es főúton

Árokba hajtott egy nyerges vontató a 4-es főúton, Szolnok közelében, a 93. és a 94. kilométer között. A jármű a kerekein állt meg. Műszaki mentés céljából a szolnoki és a ceglédi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egységek…

 

Kategória ajánló