Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

Für Anikó

19.04.18 12:09

A Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész gyerekkorában még divattervezőnek készült, és bár Für Anikó máig rajong egy-egy divattervező munkájáért, butaságnak tartja a túlkapásokat.

Baj van: kórházba került Für Anikó, lemondták a fellépését

19.04.12 03:15

A Szegedi Dómban tartott volna felolvasóestet pénteken az 55 éves Für Anikó, de az utolsó előtti pillanatban le kellett mondania programját – írja a Blikk. “Amikor hívott minket, nagyon megijedtünk. Mondta, hogy hatalmas fájdalmai vannak, kórházba…

Szülinapos híresség, Gáspár Sándor

19.04.09 15:51

63 éves lett a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész.

Nagypál Gábor kapta az idei Gábor Miklós-díjat

19.04.07 16:24

A színházi élet egyik rangos szakmai elismerését Ascher Tamás, a Gábor Miklós-díj bizottság elnöke adta át vasárnap, Gábor Miklós születésének 100. évfordulóján.

Férje betegsége tartja távol a színpadtól Venczel Verát

19.04.07 07:11

Hosszú ideje nem lép színpadra a Jászai Mari-díjas színésznő. Venczel Vera színházi balesete óta hiányzik az előadásokról, sérülése már a múlté, mégsem tért vissza a Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett művésznő a színházba.

Riviéra Győrben

19.04.05 17:23

Az Orlai Produkciós Iroda április 13-án a Vaskakas Bábszínházban tartja legújabb előadásának országos bemutatóját: Molnár Ferenc ritkábban játszott, különleges darabját, a Riviérát a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész…

„A közeg, amiből jöttem, nagyon sok erőt adott nekem”

19.04.01 09:33

Nemcsák Károly Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a József Attila Színház igazgatója. A 62 éves művész ma is pont olyan, mint az a fiatalember, akit a nyolcvanas évek végén megismertünk: humoros, sármos, szerény és udvarias – talán azért is jó vele…

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Facebookon trollkodik Voith Ági

A Jászai Mari-díjas színésznő naponta órákat tölt netezéssel. Voith Ági imád szörfözni, kommentelgetni, kiosztani vagy dicsérni azokat, akik rászolgálnak.

Kultúra és szórakozás

Hosszú távú kulturális együttműködést kötött a nemzetivé minősített Katona József Színház és a Félegyházi Pékség

Az együttműködés első megvalósulása a magyar kultúra napján színre kerülő, Az ember tragédiája című darabhoz kapcsolódik.

Esemény

Gyászol a futballvilág, elhunyt a legendás csatár

Elhunyt a kétszeres világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó.

Kultúra és szórakozás

Zenthe torta

A Nemzet Színésze, Zenthe Ferenc születésének századik évfordulója alkalmából meghirdetett ZENTHE100 programsorozat keretében január 22-én mutatták be a salgóbányai születésű művész ihlette Zenthe tortát.

 

Kategória ajánló