Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

Schütz Ila fantasztikus karrierjére emlékezünk

18.12.12 11:37

Schütz Ila 1944 januárjában született Budapesten, és éppen 16 éve, ezen a napon, december 11-én hagyta itt ezt a világot. A Jászai Mari-díjas színművésznőt csak úgy hívták, a „komoly bohóc”.

Visszapillantó tükör – Harminc éve hunyt el Szemes Mari

18.12.10 12:31

Haminc éve, 1988. december 10-én hunyt el Szemes Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas díjas színésznő, kiváló művész. Egyéniségéhez modern asszonyok hiteles ábrázolása állt a legközelebb, de klasszikus drámákban is sikeres alakítások…

Döbbenet: feljelentették Tordai Terit a külföldi sztárok

18.11.27 12:37

Tordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő már egészen fiatalon tudta, hogy színésznő szeretne lenni, a tehetségét pedig korán felfedezték. Pályája során több kellemetlen meglepetés érte, külföldi kollégái még fel is jelentették.

5 megszívlelendő gondolat Alföldi Róberttől

18.11.22 11:10

Ma 51 éves a Jászai Mari-díjas színész, rendező.

Kulka a nővérével és szomszédaival ünnepelt

18.11.11 14:15

Hétvégén, egészen pontosan november 11-én töltötte be a hatvanat Kulka János. A színész nem csapott nagy ünneplést, a születésnapján meglepődött, amikor egyre-másra felköszöntötték.

Básti Juli: boldog vagyok, hogy Szigligeten valósult meg két álmom is

18.11.06 06:22

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a Balaton északi partján töltötte a gyerekkorát, de Badacsonyhoz és Keszthelyhez is számos kedves emlék fűzi. A szigligeti Kiskápolna a mai napig az egyik kedvenc helyem, ha csak tehettem, oda…

Csernus Mariann színművészt köszöntötték 90. születésnapján

18.10.30 18:09

Kedden ünnepelte 90. születésnapját Csernus Mariann Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Nemzeti Színház és a Pesti Magyar Színház érdemes művésze, akit ebből az alkalomból barátai és munkatársai meglepetés születésnapi köszöntővel…

Verebes csak a pénzért vállalta a Heti Hetest

18.10.29 07:48

Verebes István Jászai Mari-díjas színész a Heti Hetes első öt évadának állandó arca volt. Az idén kereken 70. születésnapját ünneplő művész 1999 és 2004 között szerepelt a műsorban, ám öt év után úgy döntött, hogy kilép a gárdából.

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Mácsai Pál: A kormánynak rendeznie kell az otthonápolás kérdését

Egy személyes történetet is elmesél a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész.

Kultúra és szórakozás

Passió az esztergomi bazilikánál

Több ezren látták hétfő este a Csíksomlyói passiót az esztergomi bazilika előtti téren a Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában.

Esemény

Elhunyt a dán ágykirály, a Jysk áruházlánc alapítója

Lars Larsen Dánia egyik leggazdagabb embere, 1979-ben 20 ezer dollárból nyitotta első lakberendezési boltját.

Kultúra és szórakozás

Méteres gaz borítja a nemzet színészének sírját

Trükkös lépésre szánta el magát Pécsi Ildikó. Végre láthatjuk Ráskó Eszter kisbabáját! Fura öltözéket választott Radics Gigi a Himnuszhoz. Bulvárösszefoglaló.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló