Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

50 éve szerelmes Kovács Katiba ez a magyar színész

19.01.25 05:00

Így reagált az énekesnő a férfinek, aki ötven év elteltével bevallotta érzelmeit. Szarvas József nem titkolja, hogy éveken át ábrándozott Kovács Katiról. A színész és Bérczes László Pustol a hó, avagy könnyű neked, Szarvas Józsi… című közös darabjában is…

Meghalt a legendás magyar színész – több mint 50 éve volt a pályán

19.01.23 14:21

Uri István 73 éves volt, szerepelt többek között a Szomszédokban is, szinkronszínészként pedig ő kölcsönözte hangját a Spongyabob Rák urának.

Ők kapták a Debrecen Kultúrájáért Díjat

19.01.22 21:51

A magyar kultúra napján, kedden adták át a Debrecen Kultúrájáért Díjat a Déri Múzeum Munkácsy-termében, ahol újra együtt látható Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája.

Hagyományőrzésben segítettek

19.01.16 14:00

Zene, az kell címmel Sáfár Mónika Jászai Mari-díjas színművész, Teremi Trixi Bársony Rózsi-díjas színművész és Hábel Ferenc balettművész-koreográfus tartott képzést Bácsbokodon gyerekeknek.

Drámai évforduló: Ma lenne 75 éves Schütz Ila

19.01.05 18:17

Január 5-én töltené be 75. életévét a Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész.

Kern András sztárhéttel köszönti az új évet az M3 csatorna

18.12.28 10:35

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész 1962-ben, 14 évesen tűnt fel a Ki Mit Tud?-on és azóta is komolyan veszi Karinthy Frigyes tézisét, miszerint a viccben nem ismer tréfát.

Átadták a Domján Edit-díjat

18.12.21 23:44

Danis Lídia színművész, a tatabányai Jászai Mari Színház társulatának tagja kapta az idén a Domján Edit-díjat.

Visszapillantó tükör -Koltai Róbert színművész 75 éves 

18.12.14 15:08

Koltai Róbert Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész december 16-án lesz hetvenöt éves.  MTI Budapesten született, de az akkor Sztálinvárosnak nevezett Dunaújvárosban nőtt fel; a városban játszódó Csocsó című filmje után a település…

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Fájó vallomás Székhelyi József fiától

A Jászai Mari-díjas színész hiányával a mai napig küzd a családja. Fia és özvegye a munkába temetkeznek.

Kultúra és szórakozás

A rendszerváltozásról is megemlékezik a kecskeméti színház

Tizenhárom bemutatót tervez a 2019/2020-as évadában a kecskeméti Katona József Színház, de három korábban bemutatott darab is műsoron marad – derült ki a teátrum szerdai évadnyitó társulati ülésén. Cseke Péter, a…

Esemény

Meghalt a világ egyik leggazdagabb embere

A világ harmadik leggazdagabb családjába tartozó és az olajipari óriás Koch Industriest sokáig testvérével közösen vezető David Koch 79 évesen elhunyt - számol be a hírről a CNBC. David Koch halálhírét testvére, Charles…

Kultúra és szórakozás

Méteres gaz borítja a nemzet színészének sírját

Trükkös lépésre szánta el magát Pécsi Ildikó. Végre láthatjuk Ráskó Eszter kisbabáját! Fura öltözéket választott Radics Gigi a Himnuszhoz. Bulvárösszefoglaló.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló