Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

Tragédia: ezért gyászol Gubás Gabi

21.02.26 15:28

A Jászai Mari-díjas színésznő a kamerák előtt mondta el, hogy súlyos veszteség érte még januárban.

Nem áll többé színpadra Törőcsik Mari

21.02.19 07:13

Egy időben olyan gyakran fordult meg a szombathelyi kórházban, hogy az összes ápolót és orvost névről ismeri, mostanában a koronavírus-helyzet miatt már nem jár be, és ki sem mozdul a velemi otthonából.

Papadimitriu Athina élvezi a szingliséget

21.02.13 06:46

Úgy tűnik, nem kér a férfiakból Papadimitriu Athina! A Jászai Mari-díjas és EmeRton-díjas görög származású színésznő azt mondja, jelenleg nincs

Papadimitriu Athina nem keresi a szerelmet: "Én nagyon jól érzem magam egyedül"

21.02.12 14:57

A Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas görög származású színésznő, Papadimitriu Athina úgy érzi, hogy már kiöregedett aból, hogy férfit keressen maga mellé. Bár jól érzi magát egyedül, nem zárkózik el a szerelemtől.

Börcsök Enikő "búcsúdarabját" annyian akarták látni, hogy folyamatosan elérhetővé tették

21.02.11 15:49

Az összes jegy elkelt a Pesti Színház Kvartett című előadásának online vetítésére, amelyben Börcsök Enikő játszotta a főszerepet, de még mindig sokan szerették volna megnézni a felvételt.

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Meghalt Törőcsik Mari

Ma hajnalban, hosszú betegeskedés után, életének 86. évében elhunyt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő,…

Kultúra és szórakozás

Huszonhat előadás lesz a kisvárdai színházi seregszemlén

Huszonhat színházi produkció szerepel a június 18. és 26. között megrendezendő a Magyar Színházak 33. Kisvárdai Fesztiválján.  

Kultúra és szórakozás

Ügynökök a nemzet ellen

A magyar fővárost vakvágányra navigáló Karácsony makacsul ragaszkodik a beteges ideológia vezérelte szellemi-erkölcsi tótágashoz.

Közélet

Soha nem volt fontosabb a stresszoldás, mint most - miért és hogyan?

Újabb és újabb vírus hullámról szólnak a híradások. Egyesek már kezdenek belefásulni, míg mások egyre jobban pánikolnak. Utóbbiak vannak egyre többen. Mivel a félelem jelentős mentális stresszt jelent, gyengíti az…

 

Kategória ajánló