Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

Megrendítő vallomás: Gera Zoltán bemutatta a példaképét

19.04.18 12:57

A 97-szeres válogatott és Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színész vallottak őszintén Jézussal és a keresztény vallással kötött szoros kapcsolatukról, írja a Lokál nyomán a Bors.

Für Anikó

19.04.18 12:09

A Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész gyerekkorában még divattervezőnek készült, és bár Für Anikó máig rajong egy-egy divattervező munkájáért, butaságnak tartja a túlkapásokat.

Baj van: kórházba került Für Anikó, lemondták a fellépését

19.04.12 03:15

A Szegedi Dómban tartott volna felolvasóestet pénteken az 55 éves Für Anikó, de az utolsó előtti pillanatban le kellett mondania programját – írja a Blikk. “Amikor hívott minket, nagyon megijedtünk. Mondta, hogy hatalmas fájdalmai vannak, kórházba…

Szülinapos híresség, Gáspár Sándor

19.04.09 15:51

63 éves lett a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész.

Nagypál Gábor kapta az idei Gábor Miklós-díjat

19.04.07 16:24

A színházi élet egyik rangos szakmai elismerését Ascher Tamás, a Gábor Miklós-díj bizottság elnöke adta át vasárnap, Gábor Miklós születésének 100. évfordulóján.

Férje betegsége tartja távol a színpadtól Venczel Verát

19.04.07 07:11

Hosszú ideje nem lép színpadra a Jászai Mari-díjas színésznő. Venczel Vera színházi balesete óta hiányzik az előadásokról, sérülése már a múlté, mégsem tért vissza a Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett művésznő a színházba.

Riviéra Győrben

19.04.05 17:23

Az Orlai Produkciós Iroda április 13-án a Vaskakas Bábszínházban tartja legújabb előadásának országos bemutatóját: Molnár Ferenc ritkábban játszott, különleges darabját, a Riviérát a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész…

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Mácsai Pál: A kormánynak rendeznie kell az otthonápolás kérdését

Egy személyes történetet is elmesél a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész.

Kultúra és szórakozás

Passió az esztergomi bazilikánál

Több ezren látták hétfő este a Csíksomlyói passiót az esztergomi bazilika előtti téren a Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában.

Esemény

Elhunyt a dán ágykirály, a Jysk áruházlánc alapítója

Lars Larsen Dánia egyik leggazdagabb embere, 1979-ben 20 ezer dollárból nyitotta első lakberendezési boltját.

Kultúra és szórakozás

Méteres gaz borítja a nemzet színészének sírját

Trükkös lépésre szánta el magát Pécsi Ildikó. Végre láthatjuk Ráskó Eszter kisbabáját! Fura öltözéket választott Radics Gigi a Himnuszhoz. Bulvárösszefoglaló.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló