Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

Az ujjával fest Esztergályos Cecília

20.04.26 12:43

A színjátszásban jeleskedô 77 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas Esztergályos Cecíliának, mint kiderült, a festészethez is igencsak jó érzéke van. A Família Kft. egykori sztárja pályatársait eleveníti meg a vásznon.

Virtuális kiállítás nyílt Zenthe Ferencről

20.04.25 18:01

100 éve született Zenthe Ferenc, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, kiváló és érdemes művész. Ez alkalomból nyílt meg az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet legújabb virtuális kiállítása. A virtuális kiállítás ide kattintva érhető el. Zenthe Ferenc…

Hőssé avatta Zenthét a Tenkes kapitánya

20.04.22 10:53

Zenthe Ferenc születésének századik évfordulóján a legendás Tenkes kapitánya sorozattal emlékezünk a Kossuth-díjas Nemzet Színészére.

"Bevallom, nagyképűek voltunk!" - Bereczki Zoltán

20.04.16 17:55

A WMN.HU és a Katona József Színház közös produkciójának második részében a Jászai Mari-díjas Rezes Judit egykori osztálytársát, Bereczki Zoltánt hívta vendégül egy egyedi hangulatú beszélgetésre.

Csákányi Eszter: Mindenki kap a traumákból

20.04.09 19:57

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő azt is elmondta, ő hogyan vészeli át az önkéntes karantént.

Alföldi Róbert elmondta, mit gondol a járványról

20.04.06 05:25

Sok más emberhez hasonlóan a Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező is otthonról dolgozik és próbálja magát lefoglalni. Alföldi Róbert most egy interjúban beszélt a járványról és arról a helyzetről, amit a vírus okozott az ő és mások életében.

Udvaros Dorottya legszívesebben világgá menne

20.04.04 15:50

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek régóta dédelgetett vágya, hogy egyszer világutazó legyen, és két évig csak a nagyvilágot járja.

Jordán Tamás bejelentést tett budapesti karanténjából

20.04.01 17:37

Nem pályázik újra a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára. Jelen megbízatása tíz hónap múlva lejár. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, a Nemzet Színésze az InfoRádiónak azt is elmondta, hogy jelenleg kéthetes önkéntes…

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Tragédia történt: gyászol Gubás Gabi

A Jászai Mari-díjas színésznő a kamerák előtt mondta el, hogy súlyos veszteség érte még januárban.

Kultúra és szórakozás

Felújítják Mária Antónia királyné színházát

Egyedülálló módon, működőképesen maradt fenn a 17. századi színpadi gépezet, amit a francia forradalom is megkímélt, mert értéktelennek ítélték.

Közélet

Szigorodhat a maszkviselés – Király József szerint korai volt az enyhítés

Legutóbb február 8-án változott a maszkviselést szabályozó helyi rendelet, akkor a polgármester enyhített a szigoron, és a most is érvényben lévő jogszabály már nem írja elő, hogy minden közterületen kötelező a maszk viselése. De most is…

Közélet

Májusig eldőlhet az SZFE sorsa

Alkotmányellenesnek tartja a modellváltást, ezért az Alkotmánybíróság elé viszi a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyét a Fővárosi Törvényszék.

 

Kategória ajánló