Jászai Mari-díj hírek

Közélet › Jászai Mari-díj

Indul a filmmaraton Komlón

18.09.03 11:24

Ma kezdődik Komlón a Hét Domb Filmfesztivál, amelynek hét napja alatt több mint száz filmet vetítenek a baranyai városban. A második alkalommal megrendezett fesztivál versenyprogramjába 60 alkotást válogattak be. A zsűri tagja Rófusz Ferenc…

Elhunyt Spindler Béla színművész

18.09.01 13:09

„Elhunyt Spindler Béla Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész. Őszinte részvétünk! Nyugodjon békében” – olvasható a Revizor által megosztott posztban. 

Megrendülve beszélt Kerényi Imre temetésén Orbán Viktor - videó

18.08.31 15:37

A Fiumei úti sírkert művészparcellájában helyezték végső nyugalomra Kerényi Imre miniszterelnöki megbízottat, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendezőt, színigazgatót, egyetemi tanárt, publicistát, érdemes és kiváló művészt, aki augusztus 11-én hunyt el…

Orbán Kerényiről: Jó harcos voltál

18.08.31 14:30

Eltemették Kerényi Imrét. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező temetésén a miniszterelnök is beszédet mondott. Orbán Viktor azt mondta egy barátját és bajtársát veszítette el, aki a magyar kultúra fáradhatatlan harcosa volt.

Végső búcsút vettek Székhelyi Józseftől - videó

18.08.26 14:37

Végső búcsút vettek Székhelyi Józseftől. A Jászai Mari-díjas színész a napokban hunyt el, tavaly diagnosztizáltak nála tüdőrákot. Barátai, pályatársai szerint Székhelyi József mindig vidám volt, és optimista. Az utolsó percig küzdött betegségével, és még halála…

Megható sorokkal emlékeznek kollégái Székhelyire

18.08.23 11:34

2017 novemberében diagnosztizáltak nála daganatot, de nem adta fel, küzdött a betegség ellen, és végezte a munkáját: játszott. A mindenki Papája, Apucija, Jocójaként emlegetett színművész 71 éves volt.

Székhelyi József utolsó interjúja Sváby Andrással

18.08.23 03:40

A színművész azért vállalta fel a betegségét, mert erőt akart adni azoknak az embereknek, akik azt gondolják, hogy szégyellnivaló a betegségük.

A(z) "Jászai Mari-díj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Mácsai Pál: A kormánynak rendeznie kell az otthonápolás kérdését

Egy személyes történetet is elmesél a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész.

Kultúra és szórakozás

7 nap, 9 előadás: vidéki színházi mustra a Tháliában

A Thália Színházban szeptember 2. és 8. között ismét megrendezik a Vidéki Színházak Fesztiválját.

Esemény

Sötét titokra derülhet fény, nagy bejelentésre készül Jacko szóvivője

A tíz éve elhunyt popkirály egykori bizalmasa úgy döntött, hogy megtöri a csendet. De vajon mi lesz a nagy bejelentés?

Kultúra és szórakozás

Méteres gaz borítja a nemzet színészének sírját

Trükkös lépésre szánta el magát Pécsi Ildikó. Végre láthatjuk Ráskó Eszter kisbabáját! Fura öltözéket választott Radics Gigi a Himnuszhoz. Bulvárösszefoglaló.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló