Járvány hírek

Tudomány › Járvány

PSZ azt kéri, vonják vissza szakképzési törvényt és a végrehajtási rendeletet

Ma 03:13

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a gazdaság válsága alapvetően befolyásolja a szakképzés helyzetét is, ezért azt kérik, vonják vissza a szakképzési törvényt és a végrehajtási rendeletet.

Versenyjog koronavírus idején

Ma 03:04

A járvány befolyásolhatja a vállalati felvásárlások időzítését, ugyanakkor az Európai Unió várhatóan elnézőbb lesz a járvány miatt nyújtott állami támogatásokkal kapcsolatban – hívja fel a figyelmet dr. Horváth M. András, a Baker McKenzie…

Bölcsődei beiratkozás Pesterzsébeten a járvány idején

Ma 01:31

A járványügyi veszélyhelyzet miatt a pesterzsébeti bölcsődék zárva tartanak. A jelenlegi helyzetben a bölcsődei felvételi kérelmek személyes leadása nem lehetséges, ezért elektronikus úton fogadják a jelentkezéseket a 2020/2021-es nevelési évre.A…

Európa már a korlátozások enyhítését tervezi

Tegnap 23:04

Ha minden jól megy, néhány országban már áprilisban enyhítenek a jelenlegi szigorú járványügyi szabályokon, de naivitás lenne azt hinni, hogy egy csapásra visszatér a régi életünk.

Biztosított hazánk élelmiszerellátása

Tegnap 23:04

A magyar mezőgazdasági termelés 2020-ban is megfelelő módon tudja biztosítani az emberek élelmiszerellátását - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára kedden, az M1 aktuális csatorna műsorában.

Tovább folytatódnak az edzések a Fradinál az Nb I felfüggesztése után is

Tegnap 22:04

Március 14-én ugyan zárt kapuk mögött, de még pályára léphetett a listavezető Ferencváros a bajnokságban a Groupama Arénában.

Négyszeresére nőtt a hívások száma a Rakuten Viberen

Tegnap 21:46

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja növelte alapvető funkcióinak kapacitását, és számos új kezdeményezést indított az összetartozás és a pozitív hozzáállás jegyében a COVID-19 járvány globális kitörése óta. Ezek a…

A(z) "Járvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Az iráni elnök szerint az amerikai szankciók gazdasági és egészségügyi terrorizmussal érnek fel

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem különböztetheti meg hátrányosan Iránt azáltal, hogy nem segíti hitellel az új koronavírus-járvány elleni védekezésben, mert Washington megakadályozza ebben – mondta Haszan Róháni.

Nagyvilág

Már márciusra durván elszállt az államháztartás hiánya

2020 első három hónapjában az államháztartás 831,9 milliárd forintos hiánnyal zárt, az egész évre tervezett 367 milliárd forinttal szemben. Ez még csak kis részben a koronavírus hatása.

Ország

Ritka, római kori leleteket találtak Bólynál

Újabb különleges leletekkel gazdagodott a Janus Pannonius Múzeum: a műszeres felderítés során előkerült római kori, összecsukható vasszék után egy 2. századi hamvasztásos sírt is feltártak a szakemberek egy Bóly környéki…

Ország

Koronavírus: feloldották a vesztegzárat Vuhanban, több mint két hónap után lehet elutazni a városból

A járvány kínai gócának számító 11 milliós kínai városban az utazást csak azoknak engedélyezik, akiknek van igazolásuk, hogy egészségesek.

 

Kategória ajánló