Járvány hírek

Tudomány › Járvány

Harmadszor is elhalasztották az új James Bond-film bemutatását

Tegnap 10:56

A koronavírus-járvány miatt harmadszor is elhalasztották az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni bemutatását: október 8-án kerül a világ mozijaiba a film weboldalának bejelentése szerint.

Az aktuális járványügyi helyzettel kapcsolatban egyeztettek Békéscsabán

Tegnap 10:56

Szarvas Péter polgármester újból összehívta a békéscsabai egészségügyi és szociális intézmények vezetőit, hogy egyeztessenek az aktuális járványügyi helyzettel kapcsolatban.

Hiába van kanyarban az orosz vakcina: a magyarok köszönik, nem kérnek belőle

Tegnap 10:05

Csillapodik ugyan a koronavírus-járvány hazánkban, most már tényleg csak karnyújtásnyira van a tömeges oltás, mégis kétségbeejtően bizalmatlanok a magyarok az orosz és kínai vakcinával szemben - derült ki a Pénzcentrum több mint 13

A Vásárhelyi Őszi Tárlat díjazottainak munkáiból nyílt kiállítás

Tegnap 10:05

A 66. Vásárhelyi Őszi Tárlat három kiemelt díjazottja – Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa Márton – alkotásaiból rendeztek kiállítás a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban.

Online műsorral ünnepelnek Solton

Tegnap 10:05

 A magyar kultúra napjára a járványhelyzet miatt rendhagyó összeállítással készült a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár, összefogva a helyi televízióval.

Nevetgélve közölte az amerikai járványügyi szakértő, mennyire örül, hogy végre szabadon beszélhet a tudomány álláspontjáról

Tegnap 09:21

Sokatmondó a videó, amelyen Anthony Fauci, az USA kormányának vezető járványügyi szakértője egy friss sajtótájékoztatón megkönnyebbülésének ad hangot azzal kapcsolatban, hogy mióta Trump lelépett, végre szabadon közölheti a tudomány…

Orbán Viktor új bejelentései: kiderült, mikortól számíthatunk enyhítésekre

Tegnap 08:35

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke kora reggel a Kossuth Rádió vendége volt, ahol újabb információkat osztott meg a járványügyi helyzetről, közvetlen azután, hogy részt vett az operatív törzs hajnali ülésén.

Orbánt megriasztotta egy váratlan adat, ezért is lett teljesen más az őszi járványkezelés

Tegnap 08:35

Matolcsy György elhitette a fideszesekkel, hogy nincs bajban a gazdaság, de aztán jött a kijózanodás és a választási bukástól való félelem. A Direkt36 utánajárt a második hullámban hozott kormányzati intézkedések hátterének.

A(z) "Járvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

A csehek már látják a fényt az alagút végén

Csehországban ugyan még javában tombol a koronavírus-járvány második vagy harmadik hulláma, ki számolja már, ám bízva a vészhelyzet lecsengésében elkezdtek idegenvezetőket toborozni a nyári turistaszezonra.

Nagyvilág

A csehek már látják a fényt az alagút végén

Csehországban ugyan még javában tombol a koronavírus-járvány második vagy harmadik hulláma, ki számolja már, ám bízva a vészhelyzet lecsengésében elkezdtek idegenvezetőket toborozni a nyári turistaszezonra.

Közélet

Itt vannak a középiskolai felvételi feladatsorok és a megoldások

Akik most alapos indok miatt nem tudtak vizsgázni, egy másik alkalommal vehetnék részt az írásbeli felvételin.

Gazdaság

A válság ellenére sem csökkent a magyarországi cégek száma

Bár kevesebb cég szűnt meg, kevesebb felszámolás, csőd és kényszertörlés indult, csak minimális mértékben nőtt a vállalkozások száma 2020-ban az előző évhez képest. Miközben az ágazatok nagy többségénél kevesebb cég…

 

Kategória ajánló