Járvány hírek

Tudomány › Járvány

1 200 alkalmazottját bocsátotta el a McLaren a koronavírus-járvány miatt

Tegnap 18:31

A gazdasági válság az egyik legpatinásabb brit alakulatot is érzékenyen érintette, akik kénytelenek voltak csökkenteni az emberi erőforrásaik kapacitását.

A járvány miatt sok magyar nem tud nyaralni menni

Tegnap 16:57

Egy friss felmérés szerint a többség otthon marad a pünkösdi hosszú hétvégén, illetve a válaszadók nagy része rövidebb nyári vakációt tervez vagy idén kénytelen az üdülésről lemondani, mert már felhasználta a szabadságát.

Guller Zoltán: Magyarországon nyaralni biztonságos

Tegnap 16:42

A biztonságot kell sugározni a hazai és külföldi vendégek előtt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója. Guller Zoltán szerint a külföldiek megítélése jó a járvány magyarországi kezeléséről.

Drasztikus leépítés a McLarennél

Tegnap 16:21

A sportkocsikat gyártó és Forma-1-es csapatot működtető McLaren Group a koronavírus-járvány hatásaira válaszul 1200 fős leépítést jelentett be.

Gyakrabban ebédel együtt a család a karanténban

Tegnap 16:10

Országos felmérés a koronavírus-járvány alatti táplálkozási szokásokról  A koronavírus-járvány ideje alatt több idő jut a családi étkezésekre, 10-ből 5 háztartásban pedig a gyerekek is kiveszik a részüket a konyhai munkából – derült ki a Nestlé által…

Németországban csitul a járvány

Tegnap 15:34

A múlt heti átlag alatt van az új koronavírus-fertőzöttek száma Németországban - adta hírül kedden a Robert Koch Intézet.

Fico már félti szociális ál(la)mát

Tegnap 15:22

A járvány miatt sem kell csökkennie az emberek szociális sztenderdjének – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Robert Fico, a Smer–SD elnöke.

amikor egy közép-afrikai támadó lett Kecskemét hőse

Tegnap 15:22

A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de miután archív visszatekintéseink nagyon népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Most 2011. május 17-ig lapozunk…

A(z) "Járvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Gyógyíthatatlan betegséggel világjárvány idején

Magabiztosabban tekintenek a neurológusok a koronavírus-járvány újabb hulláma elé, legalábbis ami a sclerosis multiplexes betegek kezelését illeti.

Nagyvilág

Gyógyíthatatlan betegséggel világjárvány idején

Magabiztosabban tekintenek a neurológusok a koronavírus-járvány újabb hulláma elé, legalábbis ami a sclerosis multiplexes betegek kezelését illeti.

Ország

Bident támogatja a legnagyobb amerikai szakszervezeti szövetség

Az AFL-CIO elnöke szerint az elmúlt négy évben Trump megmutatta igazi arcát, és olyan politikát folytatott, amely ártott a dolgozóknak.

Ország

Ismét láthatjuk a pompeji ásatásokat, a Colosseum is kinyit

Majdnem három hónap után léptek ismét látogatók a pompeji régészeti park területére, ahol kötelező a szájmaszk viselete és a távolságtartás. Hasonló óvintézkedésekkel nyit újra a római Colosseum június elsején.

 

Kategória ajánló