Járvány hírek

Tudomány › Járvány

Az eddigi legszigorúbb korlátozások jöhetnek Csehországban

21.02.26 05:37

Andrej Babis és kormánya három hétre betiltaná a lakosság szabad mozgását az egyes járások között, teljesen bezárnák az iskolákat, az óvodákat és a még nyitva tartó üzletek egy részét is.

Új magányügyi minisztert neveztek ki Japánban

21.02.26 04:44

Noha nem ez az első, hogy magányminisztert neveznek ki, a magányosság problémája fokozódik Japánban. Az Egyesült Királyság mellett Japán az egyetlen, ahol magányügyi minisztert neveztek ki. A magány óriási probléma Japánban, ám a világ…

Merkel: Még a nyár előtt lesz oltási igazolvány az unión belül

21.02.25 22:10

Különösen súlyos a járványhelyzet Csehországban és Szlovákiában, de Magyarország is arról számolt be, hogy egy harmadik hullámmal terhes nehéz helyzetre számítanak – mondta.

Wrc: Havon hasítanak az újonc téli Finn Ralin

21.02.25 21:36

A koronavírus járvány miatt törölt Svéd Rali helyett a nagyon havasnak ígérkező Északi-sarki Finn Rali következik a hétvégén.

Egymással szögesen ellentétes intézkedéseket hoztak Olaszországban

21.02.25 20:32

A koronavírus-járvány által érzékenyen érintett Olaszország mindig is az észak-dél megosztottság áldozata volt, mely érdekes módon a korlátozásokban is megmutatkozik jelenleg: északon drákói szigor, délen meg már mozik és színházak nyitnak.

A(z) "Járvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

A járványügyi szakértők nem tartják jó ötletnek a pápa iraki látogatását

Rengetegen gyűlhetnek össze, miközben emelkedőben van az új koronavírus-fertőzöttek száma a közel-keleti országban.

Nagyvilág

A következő új, üzleti norma a koronavírus után

A koronavírus az e-aláírás területén is maradandó változásokat generált, a hetek, hónapok előrehaladtával ugyanis a technológiát már használó vállalati szféra mellett a kis-és középvállalkozások is tömegével bukkantak fel az igénylők…

 

Kategória ajánló