Járai Máté hírek

Ismert személy › Járai Máté

Kihagyja nagymamája, Törőcsik Mari temetését Járai Máté: nyomós oka van rá

21.04.21 15:19

Megrázta az egész országot a legendás színművésznő, Törőcsik Mari halálhíre. Járai Máté egy rövid hangfelvétellel és egy közös képpel búcsúzott szeretett nagymamájától Instagram oldalán, de úgy tűnik, hogy a temetésen nem fog tudni részt venni. 

Furcsa dolgok Törőcsik Mari temetése körül: "Szeretnénk tőle tisztességgel elbúcsúzni"

21.04.21 03:49

A gászoló család eddig semmiféle információt nem adott Törőcsik Mari temetéséről. A legközelebbbi barátok, kollégák, de érdekes módon még a Nemzeti Színház sem tudja, mikor helyezik örök nyugalomra a legendás színésznőt.

A(z) "Járai Máté" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Gáspár Evelin és Járai Máté is a túlélésért küzd az idei Survivorben

A Survivor idei évadában nemcsak civilek küzdnek meg az éhezéssel, a kőkemény fizikai feladatokkal, a természet viszontagságaival, és persze egymással, hanem 8 híresség is. Most kiderült, kik ők.

Kultúra és szórakozás

Ezért nincs jóba Dallos Bogi és a Járai házaspár

Járai Kíra és Járai Máté párosa alaposan felforgatta a Nyerő Páros előző szériáját. Most a műsorban kialakult konfliktusokról, illetve a nyitott házasságról is nyilatkozott.

Ismert személy

Ő lett az új nemzet színésze

Kedd délután megszületett a döntés, megvan az új nemzet színésze. A szokásjog dominált, ugyanis színésznőt választottak Törőcsik Mari után a tagok.

Márka

Nagy lendülettel indult A Konyhafőnök

Május első hétfőjén elstartolt az RTL Klub népszerű gasztrorealityje, A Konyhafőnök legújabb évada. A piacvezető csatorna ezzel magabiztosan nyerte a hétköznap estéket, a műsor az első hetében nem talált kihívóra, idősávjában,…

 

Kategória ajánló