Japán hírek

Ország › Japán

Íme a világ legidősebb és legfiatalabb társadalmai

21.02.19 14:11

A 15 év alattiak aránya Afrikában, a 65 év felettiek aránya Japánban és Nyugat-Európában a legmagasabb. A vizsgált 192 ország sorában a magyar társadalom a 20. legidősebb.

A finom használhatóságról szól az új Honda HR-V

21.02.19 14:11

2021 végén érkezik meg Európába az e:HEV öntöltő hibrid hajtással szerelt szabadidő-autó.

Új sorozattal rukkoltak elő a Poldark alkotói

21.02.18 16:26

J.G. Farrell Booker-díjas Birodalom-trilógiájának utolsó kötetét adaptálja ez az egzotikus szerelmi háromszöget feldolgozó minisorozat, amely Szingapúrban játszódik 1941-ben, a japán invázió közepette. A Szingapúri szorítás főszereplője az…

Az olimpia egyik legnagyobb hagyományát törheti ketté a koronavírus

21.02.18 16:26

Egy japán tartomány kormányzója jelezte, akár be is tilthatja az olimpiai lánggal való futást a tartomány területén, komoly fejtörést okozva ezzel a szervezőknek.

Lehullt a lepel a vadonatúj Nissan Qashqai-ról

21.02.18 12:52

Új platform, új hajtásláncok és új külső-belső kialakítás fémjelzi a Nissan Qashqai abszolút megújulását. A crossover modell piacvezetőként lép a harmadik generációba, személyében pedig kívül-belül karakteresebb, izgalmasabb autót kapunk.

Szintet lépett – az új Honda HR-V bemutatkozik

21.02.18 09:28

A HR-V új generációjának megalkotásakor a Honda ismét lesöpört mindent a tervezőasztalról. Ezt már első pillantásra láthatjuk, ugyanis az új modell megjelenésében teljes mértékben szakít a hagyományokkal. A letisztult külső…

A(z) "Japán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Óriási lehetőség: nyolc embert vinne a Holdra egy milliárdos – Akár Ön is jelentkezhet

Nem akármilyen utazásra toboroz maga mellé útitársakat Yusaku Maezawa japán milliárdos: Elon Musk SpaceX programjának keretében a Holdat veszi célba.

Nagyvilág

Fontolgatják, hogy nem engedik be az olimpiára a külföldi nézőket

Azt tervezik, hogy nem enged majd be külföldi nézőket a tavalyról idén nyárra halasztott tokiói olimpia eseményeire.

Sport

Dopping: az orosz súlyemelő elveszítheti olimpiai aranyát

Március elsejei hatállyal felfüggesztették versenyzési jogát a doppingváddal illetett orosz súlyemelőnek, Okszana Szlivenkónak, aki azzal számolhat, hogy vissza kell adnia olimpiai aranyérmét – írja az MTI.

Nagyvilág

Az oroszok sem bíznak túlságosan az orosz vakcinában

Miközben külföldön ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés koronavírus elleni orosz vakcina iránt, az oroszoknak nemigen akaródzik beoltatni magukat a Szputnyik V-vel. Fotó: MTI/Bús Csaba Ezt az helyzetet illusztrálja a BBC a…

 

Kategória ajánló