James Cameron hírek

Ismert személy › James Cameron

Véget ért az Avatar 2 forgatása!

20.09.28 11:08

Nem túlzás, ha azt mondjuk, a 2020-as évek az Avatar évtizede lesznek! A sort 2022-ben az Avatar 2 nyitja majd meg, ezt követően pedig két évente érkeznek majd a folytatások. Az Avatar 3 2024-ben, az Avatar 4 2026-ban, majd végül az Avatar…

A(z) "James Cameron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Vin Diesel is szerepelhet az Avatar folytatásban?

James Cameron keményen dolgozik azon, hogy az Avatar filmből egy valódi franchise szülessen, ehhez pedig sok tehetséges színészre lesz szüksége.

Nagyvilág

James Cameron tévedett a Titanic elsüllyedésével kapcsolatban, kifejtjük

Sokan hajlamosak egyfajta dokumentumfilmbe oltott romantikus drámának tekinteni James Cameron 1997-es Titanicját. Tény, hogy a rendező rengeteg kutatómunkát végzett a forgatás előtt (és után), ahogy az is, hogy ez a…

Ismert személy

Már 23 éves! Mutatjuk, hogy néz ki most Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia

Szórakoztató podcast hírek a legérdekesebb filmekről, televíziós- és streaming csatornák választékából, a színházi életről, könyvekről, és a kulturális életről.

Kultúra és szórakozás

Mozik már vannak, csak a filmek és a nézők hiányoznak

Csúszik a Szörnyella, a Spirál: Fűrész hagyatéka és a Hang nélkül 2. premierje is. Igazi 22-es csapdája helyzet alakult ki: amíg nincsenek nézők, nincsenek nagy filmek sem.

 

Kategória ajánló