Jakab István hírek

Politikus › Jakab István

Tengelicen ülésezett a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége

19.05.09 23:16

2019.05.09. Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) elnöke, valamint Kis Miklós Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) alelnöke tartott előadást szerdán Tengelicen, a Megyei Önkormányzatok Országos…

Kettős néppárti fronthatás

19.04.16 22:03

Folynak a felmérések, zajlanak a latolgatások, milyen lesz az új Európai Parlament összetétele, mindenekelőtt arról, hogyan szerepel majd az Európai Néppárt (EPP) a május végi választásokon.

Az aszály miatt odaveszett a kalászos gabona 30 százaléka, és lehet még rosszabb

19.04.10 09:18

Az aszály miatt a kalászos gabona 30 százaléka veszhetett kárba. Az elmúlt napok esőzései nem mérsékelték a szárazságot – mondta Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elnöke.

Jakab István: Sorsdöntő lesz a májusi voksolás

19.04.08 18:33

Sorsdöntőnek nevezte a Magosz elnöke a májusi európai parlamenti választást, amely szavai szerint értékválasztás lesz az erős nemzetek Európája és az európai egyesült államok között.

A Magosz szerint a vásárlókkal is tisztességtelen a Penny, mert most olcsón adják a szlovák tejet

19.03.27 12:05

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke szerint a Penny Market Kft. nem mond igazat, amikor arra hivatkozik, nem volt elég magyar tej a beszállítóknál, és ezért kellett más, jóval olcsóbb forrásból fedezni a magyar…

Pénztárcánkon érezzük a migrációt

19.03.20 07:53

Jelentősen megdrágulna az élelmiszer, ha a brüsszeli tervek szerint a gazdáknak járó pénzeket a migráció kezelésére csoportosítanák át — mondta a Magyar Nemzetnek Jakab István.

Jakab István: Semmilyen körülmények között sem csökkenhetnek az uniós agrárforrások

19.03.01 19:40

Fontos, hogy a gazdák a jelenlegi agrártechnológiák megújítására, a növekvő kötelezettségek mellett ne kapjanak kevesebb támogatást – mondta a Magosz elnöke az M1 aktuális csatornán.

Aláírásgyűjtésbe kezdenek az uniós források megőrzéséért

19.02.27 20:07

Aláírásgyűjtésbe kezd a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) azért, hogy az uniós agrárforrásokból ne lehessen átcsoportosítani a migráció kezelésére.

Falugazdászok a Kárpát-medencében

18.11.09 08:48

„Mintegy 107 falugazdász kezdi meg a közeljövőben működését a Kárpát-medence magyarok által lakott területein” – közölte a hírt Jakab István, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének - MAGOSZ -…

A(z) "Jakab István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Tengelicen ülésezett a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége

2019.05.09. Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) elnöke, valamint Kis Miklós Zsolt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) alelnöke tartott előadást szerdán Tengelicen, a…

Gazdaság

Agrárlogisztikai központot és hűtőházat adtak át Nemesvámoson

A beruházás célja, hogy minél több, helyben termelt alapanyagot tároljanak és dolgozzanak fel.

Magyar település

Rangos nemzetközi díjat nyert ez a magyar sör: tömegek isszák

A tavalyihoz hasonlóan idén is kiemelkedő eredményeket értek el a Soproni Óvatos Duhajok a világ egyik legismertebb sörversenyén, az International Beer Challange-en. A 2017-ben bronzérmes IPA után a Soproni Óvatos Duhaj APA…

Közélet

Reménykedik a brexittárgyaló

Jean-­Claude ­Juncker, az Európai Bizottság elnöke is úgy nyilatkozott a Sky News brit hírtelevíziónak, hogy van lehetőség a megállapodásra Londonnal.

 

Kategória ajánló