Jair Bolsonaro hírek

Politikus › Jair Bolsonaro

Megcsípte egy emu a koronavírusos Bolsonarot

Ma 11:57

A koronavírus-szkeptikus brazil elnököt akkor csípte meg egy emu, amikor kertjében madáretetés közben tartott sajtótájékoztatót. Jair Bolsonaro épp arról beszélt, hogy milyen elviselhetetlen számára a karantén.

Újabb önkényes Facebook-cenzúra: törölték Trump korábbi tanácsadójának fiókját

20.07.09 06:16

A Facebook eltávolította Donald Trump amerikai elnök egyik korábbi tanácsadója, Roger Stone, valamint Jair Bolsonaro brazil elnök két fiának fiókjait – jelentette be szerdán Nathaniel Gleicher, a Facebook internetbiztonságért felelős vezetője.

Akár nyerhet is a brazil elnök azzal, hogy vírusos

20.07.08 20:04

Jair Bolsonaro hónapok óta lekicsinylően beszélt a vírusról, amely országában már 1,6 millió embert fertőzött meg. Sok múlik azon, ő kilábal-e belőle, és milyen gyorsan.

A koronavírus-tagadó brazil elnök is elkapta a fertőzést

20.07.07 18:10

A brazil elnök is koronavírusos lett - jelentette a BBC. Jair Bolsonaro korábban bagatellizálta a koronavírus komolyságát, "egy kis influenzáról" beszélt és a fővárosban politikai rendezvényeken sem volt hajlandó szájmaszkot viselni.

Bolsenaro enyhítéssel hagyta jóvá a maszkviselésről szóló törvényt

20.07.04 14:41

Jóváhagyta a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében az országszerte nyilvános helyeken kötelező maszkviselést előíró törvényt Jair Bolsonaro brazil elnök, de enyhítené egyes rendelkezéseit a Diario Official című kormánylap szerint

Az államfő nem igazán segíti a járvány megfékezését Brazíliában

20.07.04 10:43

Brazília szélsőjobboldali államfője, Jair Bolsonaro jóváhagyott egy törvényt, ami kötelezővé teszi a maszkok viselését a közterületeken, ugyanakkor megvétózta, hogy a maszkviselés olyan zárt terekben is kötelező legyen, mint a templomok, boltok vagy…

Cáfolja a brazil elnök, hogy bagatellizálni akarta a COVID-19 adatait

20.06.13 11:49

Jair Bolsonaro brazil elnök tagadja azokat a vádakat, hogy megpróbálta lealacsonyítani az ország koronavírus-helyzetét azzal a döntésével, hogy nem fognak hivatalos adatokat nyilvánosságra hozni.

A(z) "Jair Bolsonaro" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Az eddigi legmagasabb mintavétel mellett 641 pozitív koronavírusost azonosítottak

A járvány kezdete óta nem végeztek annyi koronavírus-tesztet, mint az elmúlt 24 órában: 18 440-et (csak április végén közelítették meg ezt a számot, de akkor kétezerrel kevesebb tesztnél álltak meg). Ebből 641 új esetet azonosítottak be,…

Nagyvilág

Rekordmértékben nőtt az erdőpusztítás az Amazonas-medencében

Idén egy Magyarország teljes területének több mint 15 ezer négyzetkilométernyi erdőterület tűnhet el Brazíliában.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló