Jahn Ferenc Kórház hírek

Életmód › Jahn Ferenc Kórház

Hallgat a Jahn Ferenc kórház a koronavírusban meghalt férfiról

20.03.18 15:41

A hozzátartozóknak és hivatalos újságírói megkeresésre sem árulják el, hol feküdt a beteg, ahogy a kórházi személyzetnek sincs pontos információja erről.

Koronavírus – A Jahn Ferenc kórházban napokig volt egy koronavírusos beteg

20.03.15 18:38

Kovács Zoltán alig néhány kérdésre válaszolt. A vírusban elhunytról továbbra is csak annyit tudni, hogy 75 éves volt.

A Jahn Ferenc kórházban kezelték a koronavírus miatt elhunyt beteget

20.03.15 18:16

Sajtótájékoztatót tartott a koronavírus elleni védekezéssel megbízott operatív törzs. Kiskunhalason épül fel a mobil járványkórház, Pintér Sándor belügyminiszter önkéntes karanténban van, a Magyar Orvosi Kamara javaslatait pedig politikai akciónak tartják.

Hetvenezer pár igényelt már babaváró támogatást

20.02.22 07:37

A kormány célja, hogy mind a 78 hazai szülészeti osztály egységesen magas színvonalon működjön – mondta Novák Katalin Budapesten a Jahn Ferenc-kórház felújított koraszülöttosztályának átadásán.

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el az egri kórházban

20.01.29 09:10

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el csütörtöktől az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók számának megnövekedése miatt az egri Markhot Ferenc kórházban - tájékoztatta az intézmény szerdán az MTI-t.

Vészhelyzet! – A DK szerint percekre vagyunk az összeomlástól

19.12.18 10:49

Nem régi hír, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház hét sebész szakorvosa közül hat benyújtotta a lemondását, mert az elvégzett munkához és a terheltségükhöz képest aránytalanul alacsonynak érezték az ügyeleti díjat. Mivel a kórház sebészeti osztályán…

Cáfolta a Jahn Ferenc Kórház a fake news gyár Index firkálmányait

19.12.17 08:25

Folyamatos a sebészeti ellátás a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben – közölte Ralovich Zsolt, az intézmény főigazgatója hétfőn az MTI-vel.

A(z) "Jahn Ferenc Kórház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Jahn Ferenc Kórház: megkezdődtek az átszervezések

A napokban még az első koronavírusban meghalt betegről, a 75 éves férfiról próbálták kideríteni, hogy a Jahn Ferenc Kórház melyik osztályán hunyt el, ma pedig kijött az intézmény közleménye a szükséges átalakításokról és…

Közélet

Lélegeztetőgépet adományozott a marosvásárhelyi kórháznak a Rotary Club Téka

A marosvásárhelyi Rotary Club Téka kedd délelőtt egy Smiths Medical gyártmányú, Pneupac paraPAC plus 310 típusú, multifunkcionális, hordozható lélegeztetőgépet adományozott a Maros Megyei Sürgősségi Kórház Intenzív…

Politikus

Eldőlt: Sára Botondot indítja a kormány a kerületi polgármesterségért

Minden kormányoldali polgármester újra indulhat a polgármesteri székért ősszel - döntött a Fidesz. Ennek megfelelően a kerületben dr. Sára Botond  lesz a párt jelöltje a voksoláskor. A kormánypárt fővárosi elnöke marad dr. Kocsis…

 

Kategória ajánló