Izrael hírek

Ország › Izrael

Netanjahuhoz akart bejutni a mártírhalálra készülő arab férfi

19.05.29 12:01

Minden bizonnyal merényletet szeretett volna elkövetni az izraeli miniszterelnök ellen kedd délután egy arab férfi, akit időben hatástalanítottak. A The Jerusalem Post híre szerint egy izraeli arab férfi vélhetően támadást tervezett elkövetni az izraeli…

Rájöttek, mi okozza a nőknél a menstruáció előtti idegességet

19.05.28 17:28

Az agyi aktivitás változása okozza a menstruációt megelőző egy hétben esetlegesen jelentkező hangulatváltozást és idegességet – állapították meg a Jeruzsálemi Héber Egyetem (JUHI) kutatói.

Ez okozhatja a menstruációt megelőző esetleges hangulatváltozást

19.05.27 15:40

Az agyi aktivitás változása okozza a menstruációt megelőző egy hétben esetlegesen jelentkező hangulatváltozást és idegességet - állapították meg a Jeruzsálemi Héber Egyetem (JUHI) kutatói.

Válságba kerültek a koalíciós egyeztetések Izraelben

19.05.26 15:37

Az izraeli miniszterelnöknek szerda éjfélig kell bejelentenie ötödik kormányának megalakítását.

Az izraeli államfő meglepődött azon, hogy nem javasolják a kipa viselését Németországban

19.05.26 14:22

A német kormány és bűnüldöző szervei kezében van a német zsidó közösség minden tagjának jóléte, szabadsága és vallási meggyőződéshez való joga – hangsúlyozta az izraeli államfő.

Új választások jöhetnek Izraelben?

19.05.25 12:07

Avigdor Liberman a szekuláris Jiszráel Beitenu vezetője péntek reggel a 13-as csatornának a Likuddal folytatott koalíciós tárgyalások kudarcáról beszélt és felvetette a lehetőségét, hogy új választásokra kerülhet sor.

A(z) "Izrael" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

A melegek "átneveléséről" beszélt egy izraeli miniszter

Rafi Perec oktatási miniszter menesztését követelték a melegek heteroszexuálissá "átneveléséről" vallott nézetei miatt az izraeli LMBTQI (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és…

Ország

10%-kal csökkent a lakossági gázár

A Naftogaz 10,4%-kal csökkentette a lakossági gáz árát idén júliusban – tudatja az Rbk Ukrajina. Az ezt alátámasztó...

Politikus

Obama stratégája segíti majd Netanjahu fő riválisát

Joel Benenson már számos amerikai szenátor, kormányzó és polgármester mellett ellátott tanácsadó szerepet, emellett cégeknek és vállalatoknak is felkínálja szolgáltatásait, legutóbb a Facebook bérelte fel.

Nagyvilág

Végleg bezárták Tel-Aviv belföldi repülőterét

Végleg bezárták hétfőn a Tel-Aviv északi részén található Szdé Dov nevű belföldi repülőteret, ezentúl a Ben Gurion repülőtérről indulnak a belföldi járatok is, elsősorban Eilatra - írja az MTI a helyi sajtó nyomán.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló