Izrael hírek

Ország › Izrael

Késik az izraeli kormány bejelentése és eskütétele

20.05.14 18:47

A késés oka, hogy a miniszterelnöknek nem sikerült a kitűzött időpontig elosztani a miniszteri és miniszterhelyettesi tisztségeket.

Tömeges letartóztatások észak-Izraelben

20.05.13 14:41

Meronban az izraeli rendőrség 320 haredi zsidót vett őrizetbe a koronavírus-korlátozások megszegése miatt.

Nagyzoló fia buktatta le a Harmadik Birodalom elsőszámú hóhérját Argentínában

20.05.12 07:07

60 éve, 1960. május 11-én vették őrizetbe izraeli ügynökök Adolf Eichmann egykori SS-főtisztet, az európai zsidók deportálásának fő szervezőjét az argentínai Buenos Airesben. A gondosan előkészített műveletet az argentin hatóságok tudomása nélkül…

Adolf Eichmannt hatvan éve rabolták el

20.05.09 10:19

Eichmann a náci Harmadik Birodalom "fő hóhéraként" irányította az európai zsidóság megsemmisítését, a magyar zsidóság deportálását.

Szinte teljesen megtelt a bibliai Genezáreti-tó a heves esőzések miatt

20.05.08 17:17

Vízszintje jelenleg 208,9 méterrel a tengerszint alatt található, mindössze tíz centiméter hiányzik a tetőzéshez – közölték pénteken az izraeli vízügyi...

A(z) "Izrael" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Sikeresen indult a Magyar Államkincstár új számlavezető rendszere

A Magyar Államkincstár (Kincstár) május elsejével sikeresen bevezette az új multi-devizás számlavezető rendszerét az ehhez kapcsolódó online banki ügyfél-alkalmazással együtt pilot ügyfélkör részére.

Nagyvilág

Koronavírus: a fertőzöttek száma több mint 155 millió a világon

Budapest/Baltimore – A világon 155 203 522 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 241 853, a gyógyultaké pedig 91 629 239 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő…

Ország

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Életmód

Kisebb káosz alakult ki a tanárok oltása körül

A Koronavírus Tájékoztató Központ tájékoztatása alapján a pedagógusok második oltása ugyanazon a kórházi oltóponton lesz, ahol az első oltás volt, és főszabály szerint az első oltáshoz igazított időpontban.

 

Kategória ajánló