Izrael hírek

Ország › Izrael

Hazatérhetnek az Izraelben rekedt magyarok

20.03.22 15:25

Mentőjáratot szervez az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) a koronavírus-járvány miatt Izraelben rekedt magyaroknak és a Magyarországon rekedt izraelieknek.

Mentőjáratot szerveznek az Izraelben rekedt magyaroknak

20.03.22 15:20

Mentőjáratot szervez az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) a koronavírus-járvány miatt Izraelben rekedt magyaroknak és a Magyarországon rekedt izraelieknek.

Mentőjáratot szervez a Magyarországon rekedt izraeliek és az Izraelben rekedt magyarok számára az EMIH – Magyar Zsidó Szövetség

20.03.22 15:19

2020. március 26-án charter járat indítását szervezi az EMIH – Magyar Zsidó Szövetség, miután több izraeli állampolgár kereste meg a közösséget, hogy segítsenek nekik hazajutni - közölte az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH).

Sok sikert kíván Orbánnak a Soros elleni küzdelemben egy izraeli külügyi igazgató

20.03.18 21:58

Soros György belülről pusztítja Izraelt; a szervezetei éjt nappallá téve, kiapadhatatlan forrásból dolgoznak azon, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától – mondta Eli Vered Hazan.

Két matematikus kapta megosztva a 2020. évi Abel-díjat

20.03.18 19:16

Hillél Fürstenberg, a jeruzsálemi Héber Egyetem és Gregory Margulis, az amerikai Yale Egyetem matematikusa kapta megosztva a 2020. évi Abel-díjat.

A(z) "Izrael" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Honvéd: "Hatalmas előrelépés" - izraeli-román játékost igazoltak Pisont volt csapatától

Az első külföldi téli érkező is befutott Kispestre: Nir Bardea személyében középső védő érkezett Pisont István csapatához.

Nagyvilág

Ti ajánlottátok: szabadtéri sportpályák, séta- és kirándulóhelyek Dél-Pesten és környékén

Vajon hol lehet télen mozogni, sportolni, kirándulni, vagy csak sétálni a környéken, ha a megszokott sportpályák, edzőtermek zárva vannak a koronavírus miatt? Környékbeli kiránduló, sétáló, sportos helyeket kerestünk, a ti…

Ország

Jóváhagyták közel nyolcszáz ciszjordániai telepeslakás felépítését

A nemzetközi jog szerint tilos civil lakosságot telepíteni megszállt területre.

Politikus

Még Biden beiktatása előtt engedélyeztetné több száz telepes lakás építését Netanjahu

A megválasztott amerikai elnök korábban ellenezte a Ciszjordániában létrehozott izraeli települések bővítését.

 

Kategória ajánló