Izrael hírek

Ország › Izrael

Izrael: Hadműveleti terv az iráni nukleáris program megakadályozására

Ma 14:19

Az izraeli hadsereg hadműveleti tervet dolgozott ki az iráni nukleáris program megakadályozására – jelentette az izraeli katonai rádió szerdán. Aviv Kochavi vezérkari főnök szerint pontos, ütőképes katonai tervet dolgoztak ki, amely lehetővé teszi Izrael…

Az új amerikai kormányzat felhagy Izrael feltétel nélküli támogatásával

Tegnap 22:07

Az USA helyre akarja állítani a palesztinok segélyezését is. Joe Biden amerikai elnök közel-keleti politikájának középpontjában a “kölcsönös megállapodáson nyugvó, kétállami megoldás támogatása áll, amelynek keretében Izrael békében és…

Veszélyes koronavírustörzset azonosítottak Izraelben

21.01.25 22:17

A helyi egészségügyi hatóságok a Ben-Gurion nemzetközi repülőtér két hétig tartó ideiglenes lezárását is fontolóra vették, miután rátaláltak az új mutációkra az országban.

Izrael végül kiadta a pedofil tanárnőt Ausztráliának

21.01.25 14:16

Hat évig tartó jogi csatározás után Izrael kiadta Ausztráliának a pedofíliával vádolt Malka Laufer tanárnőt, hogy Ausztráliában állíthassák bíróság elé egy ottani vallásos zsidó lányiskolában elkövetett bűncselekményei miatt.

Felgyújtottak egy buszt a zárlat ellen tiltakozó ultraortodoxok Izraelben

21.01.25 10:02

Izraelben éjjel felgyújtottak egy autóbuszt a zárlat ellen tiltakozó ultraortodoxok a második napja tartó zavargásokban a Tel-Aviv melletti Bné Brak ultraortodox városban – jelentette a helyi média hétfőn.

Izrael a bizonyíték, hogy a vakcina működik

21.01.25 07:35

A kilencmilliós ország veszélyeztetett lakosságának és egészségügyi dolgozóinak már több mint 60 százalékát beoltották, s ezzel világelső lett.

Izraelben mindenki ingyenpénzt kap a gazdaság beindítása érdekében

21.01.24 20:05

Az ország lakóinak újabb támogatásokat biztosító "Izrael beindításának" tervét ismertette Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Jiszrael Kac pénzügyminiszter vasárnapi közös sajtótájékoztatójukon - jelentette a helyi média vasárnap.

A(z) "Izrael" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Az izraeli hadsereg ütőképes tervet dolgozott ki az iráni nukleáris program ellen

Meghiúsítanál az iráni nukleáris bomba elkészítéséhez szükséges áttörést.

Nagyvilág

A csehek többsége már beoltatná magát

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen.

Ország

Az új amerikai kormányzat felhagy Izrael feltétel nélküli támogatásával

Az USA helyre akarja állítani a palesztinok segélyezését is. Joe Biden amerikai elnök közel-keleti politikájának középpontjában a “kölcsönös megállapodáson nyugvó, kétállami megoldás támogatása áll, amelynek keretében Izrael…

Politikus

Az izraeli gazdaság beindításának tervét ismertette Netanjahu

Az ország lakóinak újabb támogatásokat biztosító "Izrael beindításának" tervét ismertette Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Jiszrael Kac pénzügyminiszter vasárnapi közös sajtótájékoztatójukon - jelentette a helyi média vasárnap.

 

Kategória ajánló