Ittas vezetés hírek

Közélet › Ittas vezetés

Ittas vezetés miatt javasolnak vádemelést a kecskeméti rendőrök

20.04.10 11:28

Egy 63 éves tiszakécskei lakos nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező motorosnak, ezért összeütköztek, a motoros súlyosan megsérült.

Ne az alkohol vezessen…

20.04.06 10:43

Ne az alkohol vezessen… Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 06., h - 10:02 Sérülést is okozott az ittas vezetés Baranyában.

Előzés közben sodródott le az útról egy autós Cserháthalápnál

20.03.30 08:10

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Harmadik alkalommal gyűlt meg a baja a törvénnyel: őrizetbe vették az Ufc bajnokát

20.03.27 12:07

Rendőri őrizetbe került John Jones, a legjobb ketrecharcosokat tömörítő UFC félnehézsúlyú bajnoka ittas vezetés és illegális fegyverbirtoklás miatt.

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból

20.03.24 10:37

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 24., k - 09:36 A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket nyolc ittas járművezetővel szemben…

A(z) "Ittas vezetés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Orbánt betolakodónak tekintik a nyugati fővárosokban

Az osztrák OE24 portál összeállítást közölt a magyar és lengyel vétóról szóló kommentárokból. Köztük azt a lengyel véleményt is idézi, miszerint „Lengyelország és Magyarország kormánya, mint valami részeg álomban,…

Közélet

Fogfájásra pálinkát ivott az anya, amikor balesetezett, elmenekült vásárolni

Az ittas siófoki családanyát az sem zavarta, hogy három kisgyereke is a kocsiban ül, balesetet okozott, majd a rendőrök elől nagy gázzal menekülni próbált. Ennek ellenére a nő nem került börtönbe, olcsón megúszta, mikor a Tamási…

Közélet

Durva, "kötözős" rablássorozat elkövetőire csaptak le a rendőrök, gyilkosság is írható a számlájukra

A vizsgált bűncselekmények helyszínén 3-4 fős, rendkívül agresszív elkövetői csoport mozgott, bejutásukat a házba tapasztalt betörő segítette, megkötözött áldozataikat fegyverrel, késsel fenyegetve kényszerítették értékeik átadására,…

Közélet

Még három hónapig ingyen szállíthatunk kerékpárt a BKK-n

Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás szeptemberben indult tesztidőszaka - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

 

Kategória ajánló