Ittas vezetés hírek

Közélet › Ittas vezetés

Háromszor is elkapták ittas vezetés miatt

19.10.07 11:28

Az Esztergomi Járási Ügyészség kétrendbeli ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy kesztölci férfival szemben, akit

Nevet változtat Eva Rezesova

19.09.30 06:37

Az ittas vezetésért elítélt, majd szabadult milliárdos állítólag egy szusibárban dolgozik Kassán.

Súlyosan bántalmaztak egy férfit Izményben

19.09.04 09:43

Brutálisan összevertek egy 55 éves férfit tegnap délután Izményben. A megvert férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Száznegyvennel hajtott egy baranyai autós - 50 helyett

19.08.26 12:40

A Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén a közúti balesetek legfőbb oka még mindig a gyorshajtás.    A Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén 2019. augusztus 25-ig hárommal több személyi sérüléssel járó közúti…

Michael Madsen pár napra rács mögé került ittas vezetés miatt

19.08.17 14:19

Michael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón.

Michael Madsen rács mögé kerül

19.08.16 09:46

Michael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón.

Demcsák férjét nem érdekli az ittas vezetés

19.08.01 09:10

Új fejezet kezdődött Demcsák Zsuzsa életében, mikor megismerte indiai kedvesét. A műsorvezetőt szinte kicserélték.

A(z) "Ittas vezetés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját, ezzel nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.

Közélet

Az ittas vezetés volt az oka két megyei balesetnek is

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Közélet

Lezárt akta: készpénzt lopott, a rendőrök elkapták

Lezárt akta: készpénzt lopott, a rendőrök elkapták Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 26., k - 11:07 A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy…

Közélet

Ketten is megsérültek az utakon hétfőn

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 83-as számú főút 59-es kilométerszelvényében, hétfőn reggel 8 óra után. Egy 60 éves pápai nő közlekedett személygépkocsival Győrszemere felől, Győr irányába. Haladása…

 

Kategória ajánló