ITM hírek

Közélet › ITM

Solymár Károly Balázs: A digitalizáció szempontjából az európai élbolyba törekszik Magyarország

21.01.18 08:34

A Nemzeti digitalizációs stratégia jövőképe az, hogy Magyarország a digitalizáció terén az európai országok rangsorában 2030-ra a legjobb tíz ország között szerepeljen – jelentette ki Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium…

ITM: Magyarország az európai élmezőnyben van a foglalkoztatási mutatók terén

21.01.16 14:50

A magyar munkaerőpiaci helyzet sokkal kedvezőbb az európai átlagnál, ami annak köszönhető, hogy a magyar emberek valóban munkából akarnak megélni, és ehhez a kormány a járványhelyzetben is minden támogatást megad – jelentette ki az…

A SOLUS Capital 2 milliárd forint tőkét helyezett ki a Digitális jólét programban

21.01.15 18:31

Az MKB csoport tagjaként a SOLUS Capital tőkealap-kezelő már kétmilliárd forint tőkét helyezett ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium Digitális jólét programjában (DJP) - közölte az MKB Bank Nyrt.

Ezernél több e-kerékpár beszerzését támogatja a kormány

21.01.14 21:40

Több mint ezer újabb elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány a legutóbb zárult pályázati forduló eredményeként – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Hatodik hónapja nő az építőipar teljesítménye

21.01.14 10:47

Már látszik az építőipar kilábalása a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetből – közölte az ITM.

ITM: már hatodik hónapja nő az építőipar teljesítménye

21.01.14 10:47

Június óta az építőipar teljesítménye minden hónapban magasabb volt az előző havinál, novemberben az előző havi értékekhez képest újabb 12,1 százalékkal nőtt, így már hatodik hónapja látszik az építőipar kilábalása a koronavírus-járvány okozta…

Újabb jelentős tudományos támogatás: közel 13 milliárdra pályázhatnak a kutatók

21.01.13 18:13

Közel 13 milliárd forintra pályázhatnak a kutatók a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal most megnyílt kiírásán - jelentette be Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

Jöhetnek az új magyar rendszámok, az oldtimerek is a listán

21.01.13 11:58

A Pénzcentrum arról ír, hogy az ITM együtt tervezi rendezni az oldtimer, valamint a normál rendszámok ügyét, miután az előbbiből csupán kicsivel több mint háromszáz darabot tudnak kibocsátani.

ITM: több mint ezer elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány

21.01.11 16:58

Több mint ezer újabb elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány a legutóbb zárult pályázati forduló eredményeként - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

A(z) "ITM" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

Gazdaság

Az ország kilencedik innovációs és kutatóközpontja Nagykanizsán valósulhat meg

A jövő tudásbázisát alapozzák meg a víztechnológia, a hulladék újrahasznosítása és az alternatív energia felhasználása terén.

Közélet

Több millió magyar melóst zavartak haza: ilyet 5 év alatt még senki sem látott

Döbbenetes mennyiségű munkahelyi többlethiányzást regisztráltak Magyarországon 2020-ban a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legterheltebb hetekben. A klasszikus év eleji és végi, illetve nyári hiányzási csúcsuk mellé…

Tudomány

Költségvetési terv 2021: erre lesz pénz az idei évben

Az országgyűlés előtt van a 2021-es költségvetés módosítása, amely lehetővé teszi, hogy a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához szükséges források továbbra is maradéktalanul rendelkezésre álljanak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló