ITM hírek

Közélet › ITM

Ezernél több e-kerékpár beszerzését támogatja a kormány

21.01.14 21:40

Több mint ezer újabb elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány a legutóbb zárult pályázati forduló eredményeként – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Hatodik hónapja nő az építőipar teljesítménye

21.01.14 10:47

Már látszik az építőipar kilábalása a koronavírus-járvány okozta válsághelyzetből – közölte az ITM.

ITM: már hatodik hónapja nő az építőipar teljesítménye

21.01.14 10:47

Június óta az építőipar teljesítménye minden hónapban magasabb volt az előző havinál, novemberben az előző havi értékekhez képest újabb 12,1 százalékkal nőtt, így már hatodik hónapja látszik az építőipar kilábalása a koronavírus-járvány okozta…

Újabb jelentős tudományos támogatás: közel 13 milliárdra pályázhatnak a kutatók

21.01.13 18:13

Közel 13 milliárd forintra pályázhatnak a kutatók a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal most megnyílt kiírásán - jelentette be Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese.

Jöhetnek az új magyar rendszámok, az oldtimerek is a listán

21.01.13 11:58

A Pénzcentrum arról ír, hogy az ITM együtt tervezi rendezni az oldtimer, valamint a normál rendszámok ügyét, miután az előbbiből csupán kicsivel több mint háromszáz darabot tudnak kibocsátani.

ITM: több mint ezer elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány

21.01.11 16:58

Több mint ezer újabb elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány a legutóbb zárult pályázati forduló eredményeként - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

Könnyített közbeszerzési szabályok segítik a kutatás-fejlesztési és innovációs források felhasználását

21.01.11 10:34

A kutatás-fejlesztésre és az innovációra (KFI) szánt források hatékony, gyors és rugalmas hasznosulását támogatják a 2021. január 1-jétől életbe lépett közbeszerzési előírások – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az…

Több mint ezer elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány

21.01.09 17:28

Több mint ezer újabb elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány a legutóbb zárult pályázati forduló eredményeként - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

ITM: már elérhető a Zöld Busz program önkormányzatoknak és közszolgáltatóknak kiírt támogatása

21.01.07 17:21

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Zöld Busz Projektiroda elektromos buszok megvásárlását támogató kiírásának első körében 2021. január 4. és február 4. között várják a pályázatokat - közölte kedden a minisztérium.

A(z) "ITM" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Közel 300 szervezet vesz részt az ország megtisztításában

A Tisztítsuk meg az országot! pályázatnak eddig 285 nyertese van – közölte az ITM.

Gazdaság

Az ország kilencedik innovációs és kutatóközpontja Nagykanizsán valósulhat meg

A jövő tudásbázisát alapozzák meg a víztechnológia, a hulladék újrahasznosítása és az alternatív energia felhasználása terén.

Közélet

Tökéletes munkát végeztek a Samsung dizájnerei

A terméktervezés során bizonyos, feleslegesnek tűnő elemek elrejtésével vagy kihagyásával letisztultabb formavilág érhető el. Ehhez elég, ha a dizájnerek meghatározzák, melyek a termék működéshez elengedhetetlen részletek.…

Tudomány

A brit koronavírus-mutáns romániai variációja ellen is védenek a vakcinák

A brit koronavírus-mutáns Romániában kimutatott variációja ellen is védenek a védőoltások. Rusvai Miklós virológus szerint egyértelműen a brit variáns mutációinak megjelenése miatt erősödött fel a járvány Magyarországon is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló