ITM hírek

Közélet › ITM

Már 665 ezer FFP2-es maszkot gyártott az állami kutatócég

21.04.13 15:25

Tavaly óta már 665 ezer FFP2-es maszk készült el a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nél – jelentette be az ITM miniszterhelyettese.

Közfoglalkoztatásból versenyszférába – indul a program

21.04.13 07:13

Az idei forduló április közepén indul, amelynek során a belépők havi 45 ezer forintos juttatást kaphatnak, a minimálbért alapul véve tehát közel 160 ezer forintot vihetnek haza abban az időszakban, ameddig a közfoglalkoztatási szerződésük tartott volna.

Több mint 150 milliárdot finanszíroztak a lízingcégek a kkv-k felé

21.04.09 04:07

A lízingtársaságok a Magyar Nemzeti Bank Nhp Hajrá programjában összesen 151,2 milliárd forint értékben finanszírozták a mikro-, kis- és középvállalkozások beruházásait, eszközbeszerzéseit tavaly április óta - közölte a Magyar Lízingszövetség.

A boltok több mint fele vét hibát a jótállásban

21.04.08 07:46

Számos üzlet lassan zárkózik fel a jótállás és szavatosság 2021-től átfogóan megújított szabályaihoz. A fogyasztóvédelem az év első napjától fokozottan ellenőrzi a vásárlók jogait erősítő előírások betartását. A hatóság az első negyedévben közel 310…

Megkezdődik a szakképzésben dolgozók oltása is

21.04.07 17:55

Elismerés illeti a szakképzésben tanítókat és tanulókat, hiszen számukra a digitális oktatás még nagyobb kihívást jelent a speciális, gyakorlati képzések miatt. Kellő odafigyeléssel, elhivatottsággal és kreativitással mégis megoldották ezt a helyzetet…

A(z) "ITM" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Bukásokat hozott a magyar ruhateszt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) idén is vizsgálta, hogy a 100 százalékos pamutként kínált textiltermékek összetétele igazolja-e a címkén, csomagoláson olvasható információt. A negyven különböző ágynemű és…

Gazdaság

Az ország kilencedik innovációs és kutatóközpontja Nagykanizsán valósulhat meg

A jövő tudásbázisát alapozzák meg a víztechnológia, a hulladék újrahasznosítása és az alternatív energia felhasználása terén.

Közélet

Nyolc fehérvári hokissal a keretben játszik felkészülési tornát a válogatott

Több mint egy hete állt munkába Sean Simpson szövetségi kapitány vezetésével a magyar férfi-jégkorongválogatott. A keret a fővárosi Vasas Jégcentrumban gyakorol a hazai rendezésű Három Nemzet Tornájára.

Közélet

NKP: csökkent a nyomás a szülőkön

A szakszervezetek szerint szükséges volt Orbán Viktor bejelentése, bár még veszélyesnek tartják a tantermi oktatást.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló