Isztambuli egyezmény hírek

Közélet › Isztambuli egyezmény

DK: ki kell hirdetni az isztambuli egyezményt!

20.02.12 05:43

Vadai Ágnesék javaslatot nyújtanak be a parlamentnek, amely előírja a nők elleni erőszakkal szembeni határozott állami fellépést és az isztambuli egyezmény kihirdetését. A Fidesz ellenzi.

Hetente meghal egy nő a családon belüli erőszak következtében

20.01.24 07:52

A magyar kormány továbbra sem hajlandó ratifikálni az isztambuli egyezményt, Varga Judit pedig Facebook-posztokkal próbálja hárítani a kormány felelősségét.

Felsülnek a radikális feministák

20.01.15 08:58

Hazánk a dokumentumot – az Európa Tanács egyezményét a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról – jól meghatározott indokkal, de mind a mai napig nem ratifikálta.

Újra benyújtja az országgyűlésnek az Isztambuli Egyezményt a DK

20.01.07 15:50

Dobrev Klára Facebook-oldalán jelentette be, hogy ismételten beterjesztik a parlament elé a nők és a családon belüli erőszak felszámolásáról szóló egyezményt.

Asztalra csapnak: ha a Fidesz nem, akkor az MSZP beterjeszti a nők bántalmazása elleni egyezményt

19.11.29 20:16

Az Orbán-kormány ismét szégyent hozott Magyarországra azzal, hogy külön az Európai Parlamentnek kellett felszólítania arra, hogy késedelem nélkül léptesse hatályba a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről szóló Isztambuli Egyezményt.- írja…

A(z) "Isztambuli egyezmény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Törökországban távoktatással indul a tanév

Törökországban a koronavírus-járvány miatt távoktatással indul a 2020/2021-es tanév – közölte Ziya Selcuk oktatási miniszter szerdai ankarai sajtótájékoztatóján, azt követően, hogy az egészségügyi tárca által létrehozott…

Életmód

Dél-Afrikában alkoholtilalommal küzdenek a koronavírus ellen

Az országban épp pár hete ért véget egy hasonló, három hónapos tilalom, de azt még a részeg verekedések és a családon belüli erőszak visszaszorításáért vezették be.

Politikus

43-ra emelkedett a Pápán azonosított koronavírus-fertőzöttek száma

Hat újabb koronavírus-fertőzöttet találtak Pápán, így 37-ről 43-ra emelkedett a városban az igazolt esetek száma. A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő…

 

Kategória ajánló