Isztambuli egyezmény hírek

Közélet › Isztambuli egyezmény

Áldozatsegítő központokat hoz létre a kormány

20.06.30 13:01

Ennyit arról, hogy a kormány „nem akarja megvédeni az áldozatokat” csak azért, mert nem írja alá az isztambuli egyezményt.

Báránybőrbe bújt farkas

20.06.11 15:49

Az Alapjogokért Központ szerint az Isztambuli Egyezmény nemcsak az Alaptörvénnyel, hanem az európai értékekkel is összeegyeztethetetlen.

Donáth Anna: Még mindig nevetnek azon, hogy "az asszony ütve jó"

20.05.07 18:49

Magyarország nem akar az Isztambuli Egyezményhez csatlakozni a szövegben található "ideológia elfogultság és gender-elmélet miatt", az ellenzék állva, táblákkal tiltakozott a döntés ellen. Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője szerint a kormánynak a…

Döntött a parlament: változás lesz a videómegosztóknál, a repülésben és a kiemelt térségeknél

20.05.06 11:12

Az Országgyűlés kedden létrehozta a Közép-Duna menti kiemelt térséget, jogharmonizációs szabályokat fogadott el a videomegosztóplatform-szolgáltatókra, szigorította a légi járművek üzembentartóira vonatkozó szabályokat, valamint politikai…

Az erőszakos bűnözők szibériai bérrabtartását követeli a Mi Hazánk

20.05.05 19:07

A Mi Hazánk Mozgalom sem hagyta ki ma a lehetőséget, hogy hallassa a hangját: a “gendersoviniszta” isztambuli egyezmény elfogadása helyett szibériai börtönökbe küldenék a nők és a gyermekek gyilkosait. Dúró Dóra szerint a családon belüli…

Szabó Tímea: A fideszesek válságkezelés helyett megalázzák a nőket

20.05.05 17:37

A kormánytöbbség megszavazta az isztambuli egyezményt elutasító határozatot. Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője szerint ezzel akarják elterelni a figyelmet az elégtelen válságkezelésről és Kövér László súlyos mondatairól, ezzel együtt így is…

A(z) "Isztambuli egyezmény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Osztrák miniszterek bírálják Törökországot

Karl Nehammer belügyminiszter egy lapinterjúban azt közölte: vannak arra utaló jelek, hogy Törökország állhat a közelmúltban Bécsben lezajlott összetűzések mögött.

Közélet

Áldozatsegítő központokat hoz létre a kormány

Ennyit arról, hogy a kormány „nem akarja megvédeni az áldozatokat” csak azért, mert nem írja alá az isztambuli egyezményt.

Életmód

Dél-Afrikában alkoholtilalommal küzdenek a koronavírus ellen

Az országban épp pár hete ért véget egy hasonló, három hónapos tilalom, de azt még a részeg verekedések és a családon belüli erőszak visszaszorításáért vezették be.

Politikus

Szívszorító pillanatok a parlamentben: emlékezéssel indult a rendkívüli ülés

Az ülés elején Kövér László házelnök megemlékezett a pénteken elhunyt Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselőről, akinek emlékére egy virágcsokrot is elhelyeztek az ülésteremben.

 

Kategória ajánló