Isztambuli egyezmény hírek

Közélet › Isztambuli egyezmény

Borrell: Ankara kilépése veszélyes üzenetet küld a világnak

21.03.22 06:23

Az Európai Bizottság alelnöke felhívta Ankara figyelmét, hogy az isztambuli egyezmény célja a nők és a lányok alapvető jogi védelmének biztosítása az egész világon.

Joe Biden csalódott

21.03.20 20:32

Az amerikai elnök vasárnapi közleményében mélységes csalódásnak nevezte, hogy Törökország kilépett az Isztambuli Egyezményből.

Kijevben is a nők elleni erőszak ellen tüntettek

21.03.09 14:20

Közel kétezren tüntettek hétfőn, a nemzetközi nőnapon Kijevben. A demonstrálók azt követelték, hogy az ukrán parlament ratifikálja az elsősorban a nők elleni erőszakról szóló isztambuli egyezményt.

DK: Női kvótát a nagyobb cégekbe!

20.11.23 16:58

Gyurcsány Ferenc pártja azt ígéri, hogy harcolni fognak „az álkonzervatív, komondoros, Isztambuli Egyezményt elutasító Orbán-rezsimmel szemben”.

A(z) "Isztambuli egyezmény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nők ezrei tüntettek Törökországban az Isztambuli Egyezményből való kilépés miatt

Isztambul utcáin több ezernyi tüntető vonult fel, hogy Erdogant visszalépésre kényszerítsék.

Ország

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Vértesbogláron és Bicskén szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Életmód

Heger 3 millió eurót különít el a krízisotthonok számára

Eduard Heger kormányfő hárommillió eurót különített el a miniszterelnöki tartalékból a családon belüli erőszak áldozatai számára fenntartott krízisotthonok támogatására. Az egyes szervezetek május 26-ig igényelhetik a támogatást, a…

 

Kategória ajánló