Iszlám Állam hírek

Nagyvilág › Iszlám Állam

Washington az Iszlám Államot tartja felelősnek a kabuli klinika elleni támadásért

20.05.15 14:09

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet afganisztáni csoportját tette felelőssé Zalmay Khalilzad, az Egyesült Államok afganisztáni különmegbízottja pénteken egy kabuli szülészeti klinika ellen végrehajtott terrortámadásért, amelyben több mint húszan,…

A járvány segíti az Iszlám Állam terrorszervezetet

20.05.13 18:25

Az Irakban állomásozó norvég katonai kontingens vezetője szerint a Közel-Keleten az a paradox helyzet állt elő, hogy míg a világ a koronavírus okozta járvány ellen küzd, az Iszlám Állam terrorszervezet támadásai ismét megszaporodtak.

Nem nyugszik az Iszlám Állam Irakban

20.05.03 11:31

Az iraki kormány katonái és a velük szövetséges fegyveresek közül legalább húsz embert öltek meg szombaton az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet harcosai - adták hírül az iraki biztonsági erők.

A(z) "Iszlám Állam" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Végeztek az Iszlám Állam hat fegyveresével

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet hat fegyveresével végeztek az iraki terrorelhárító egységek.

Közélet

Több dzsihadistát megölt az algériai hadsereg

Az elmúlt öt évben nőtt a terroristacselekmények száma Algériában.

Ország

Damaszkusz: Izrael újabb támadást hajtott végre a szír főváros közelében

A zsidó állam megfogadta: nem fogja megengedni, hogy az Aszad-kormánnyal szövetséges Irán jelentős jelenlétet építsen ki Szíriában.

Ország

Migránsokat akart átcsempészni hazánkon, Enyingnél fogták meg

A Székesfehérvári Járási Ügyészség embercsempészés bűntette miatt indítványozta annak az iraki férfinak a letartóztatását, aki 2020. november 28-án öt külföldinek nyújtott segítséget az államhatár jogellenes átlépéséhez.

 

Kategória ajánló