Iszlám hírek

Nagyvilág › Iszlám

Kifigurázta az elnököt, börtönbe vonul egy algériai fiatal

21.01.04 13:34

Abdel-Madzsid Tebbún algériai elnököt és az iszlám vallást kifigurázó mémjei miatt három év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy algériai fiatalt hétfőn - közölték civil és jogi források.

Ismét embereket rabolt, gyilkolt az Iszlám Állam

21.01.03 23:01

A pakisztáni hatóságok a síitákat eretneknek tartó dzsihadista szervezetet gyanítják a 11 halálos áldozattal járó támadás mögött.

Az Iszlám Állam jelentkezett a deir-ez-zóri busztámadás elkövetőjeként

21.01.01 07:30

Az Iszlám Állam jelentkezett a kelet-szíriai Deir-Ez-Zórban a héten végrehajtott támadás elkövetőjeként, amelyben egy busz több tucat utasa vesztette életét – jelentette be helyi idő szerint csütörtökön a terrorista kommunikációt weblapokon nyomon követő…

Buszokra támadt az Iszlám Állam Szíriában, több tucat halott

20.12.30 21:02

Több tucat embert megöltek terroristák egy autóbusz elleni támadásban egy főúton a szíriai Deir ez-Zór tartományban, amely az iraki határnál fekszik - jelentette az állami sajtó.

Moszul ostroma: az iraki „piszkos tizenkettő”

20.12.22 22:16

Az iraki színészekkel és brit rendezővel leforgatott Netflix film  az első alkotás, ami iraki szemszögből mutatja be az Iszlám Állam elleni harcot. 

Elfogtak Németországban egy Szíriából hazatérő, feltételezett dzsihadistát

20.12.20 17:45

Őrizetbe vettek a frankfurti repülőtéren egy Németországba Szíriából hazatérő kétgyermekes anyát, akit azzal gyanúsítanak, hogy a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet tagja - közölte vasárnap a szövetségi legfőbb ügyészség.

Elfogtak Németországban egy Szíriából hazatérő feltételezett dzsihadistát

20.12.20 17:45

Őrizetbe vettek a frankfurti repülőtéren egy Németországba Szíriából hazatérő kétgyermekes anyát, akit azzal gyanúsítanak, hogy a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet tagja – közölte vasárnap a szövetségi legfőbb ügyészség.

A(z) "Iszlám" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Képeken a magyarok támogatásából újjáéledő iraki közösség temploma

A közel-keleti üldözött keresztények melletti kiállás jegyében négynapos iraki látogatáson vesz részt Ferenc pápa, mely során személyesen találkozik az Iszlám Állam pusztítását átélő közösségek tagjaival és meglátogatja az azóta…

Közélet

Gyilkossággal fenyegetőzött a jogosítványát elvesztő férfi

Terrorcselekmény bűntettének kísérlete miatt indult eljárás egy férfi ellen, aki erőszakos cselekménnyel fenyegetve próbálta meg kikényszeríteni jogosítványa visszaadását.

Ország

Szíriai menekültet tartóztattak le Kárpátalján

A csapi határőregység munkatársai az elmúlt éjszaka folyamán letartóztattak egy külföldi menekültet, aki törvénytelen úton szeretett volna Szlovákia területére jutni.

Ország

Ismét gyanús ügybe keveredtek a magyarok – az osztrák ügyészség vizsgálódik

Ausztriában botrány tört ki egy nagyobb tétel FFP2 típusú maszk miatt, amit az egészségügyi maszkokat gyártó, Hygiene Austria cég dobott volna piacra még tavaly, de amelyekről az előzetes vizsgálat során kiderült, hogy nem felelnek…

 

Kategória ajánló