Iskolakezdés hírek

Közélet › Iskolakezdés

Teszt nélkül mehetnek a gyerekek az iskolába

21.04.28 21:16

Csütörtöktől (április 29.) teszt nélkül mehetnek a gyerekek iskolába és az oktatási intézményekbe – áll a Közegészségügyi Hivatal (Úvz) rendeletében.

Újranyitott az iskola: az első hét 5 tapasztalata anyaszemmel

21.04.26 10:58

Április 19-én ismét kinyithattak az óvodák és az általános iskolák alsó évfolyamai. Szerkesztőségünk édesanyái mesélik el, milyennek látták az első hetet.

Már az iskolásokat sem hagyja békén az abortuszklinika-hálózat

21.04.23 20:10

Az állami iskolarendszerbe is betette a lábát Amerika legnagyobb abortuszklinika-hálózta, a Planned Parenthood. Ideológiájukat természetesen szépen becsomagolva, minden feltűnés nélkül viszik be a védtelen gyerekek közé.

Szerbiában is visszatérnek az iskolapadba a gyerekek

21.04.17 10:25

Visszatérnek az iskolapadokba a középiskolások, valamint az általános iskolák felső tagozatos diákjai hétfőtől Szerbiában, a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb ugyanis úgy döntött, hogy az országban már semmi nem indokolja a…

"Sokkal jobb kint, mint az osztályteremben" - iskola a strandon

21.04.13 14:37

Spanyolországban egy általános iskola kreatív ötlettel oldotta meg a biztonságos iskolanyitást: a strandra vitték a tanítást. A gyerekek szeretik a strandsulit, a tanárok szerint is hasznos és biztonságos.

Koronavírus: Szlovákiában visszatérhettek az iskolába a gyerekek, Romániában nincs hely az intezíven

21.04.13 05:43

Újabb járványügyi enyhítések léptek életbe az Egyesült Királyságban. Szlovákiában visszatérhettek az alsó tagozatosok az iskolapadba. Csehországban lemondott a külügyminiszter, mert ellenezte a Szputnyik és a kínai vakcina vásárlását. Az osztrák…

A(z) "Iskolakezdés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Teszt nélkül mehetnek a gyerekek az iskolába

Csütörtöktől (április 29.) teszt nélkül mehetnek a gyerekek iskolába és az oktatási intézményekbe – áll a Közegészségügyi Hivatal (Úvz) rendeletében.

Közélet

Lesd meg, mitől nem ragad bele a sajt a reszelődbe

A reszelt sajt sokféle ételt feldobhat, de a megfelelő mennyiséget lereszelni nem mindig akadálymentes feladat. Hogy többé ne ragadjanak a kis sajtdarabkák a reszelő fogai közé, vesd be ezt a trükköt!

Tudomány

A koronavírus áldozatainak állítanának emlékművet - ekkorra tervezik a felavatását

A járvány megjelenésének második évfordulóján, 2022 márciusában avatnák fel.

Nagyvilág

Óriási a baj: nincs elég hely a kórházban, a padlón és az udvaron ápolják a koronavírusos betegeket

Az egészségügyi vezetők bejelentették: közel állnak a járvány feletti kontroll elvesztéséhez. A szakértők szerint már most rosszabb a helyzet Nepálban, mint a szomszédos Indiában. A pozitív koronavírus-tesztek országos átlaga 47%,…

 

Kategória ajánló