Írek hírek

Esemény › Írek

Írországban áprilisig meghosszabbították a zárlatot

21.02.24 09:29

Az ír kormány kedden bejelentette, hogy a tervezettnél egy hónappal tovább, legalább április 5-éig meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt január 6-án elrendelt zárlatot, mindazonáltal fokozatosan megnyitják az általános és középiskolákat.

Tömött repülőkkel járnak ír fiatalok a Kanári-szigetekre "fogat tömetni"

21.02.17 06:42

Így játsszák ki az utazási korlátozásokat. A tenerifei fogorvosok és az ír hatóságok is elkeseredettek, de nem tudják útját állni a csalóknak.

Fogászati kezelésre hivatkozva nyaralnak az írek

21.02.16 13:33

Írországból a járvány miatt tilos külföldre utazni nyaralni, de sokan kamu fogászati kezelésre hivatkozva kerülik meg a szabályt.

Hol vannak Európa legkeményebb karanténjai? Mutatjuk, hol áll Magyarország

21.02.13 15:44

Jelenleg Hollandiában, Írországban és Németországban vannak érvényben a legszigorúbb Covid-ellenes intézkedések Európában, a leglazábban pedig Fehéroroszországban, Észtországban és Bosznia-Hercegonivában kezelik a járványt.…

Brexit: megerősítették az északír protokoll melletti kiállásukat a felek

21.02.12 11:58

Megerősítette teljes elkötelezettségét a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréhez csatolt észak-írországi protokoll megfelelő érvényesítése mellett a brit kormány és az Európai Unió (EU).

Koronavírus: Írországban legalább húsvétig fenntartják a szigorú korlátozásokat

21.02.11 15:35

Írországban a koronavírus-járvány miatt hatályban lévő szigorú korlátozásokat legalább húsvétig bizonyosan fenntartják - jelentette be csütörtökön Micheál Martin miniszterelnök.

Szénné büntetnék az írek a járványidőszakban utazgatókat

21.02.10 19:30

Az ír kormány azt fontolgatja, hogy a mostani 500 euróról (180 ezer forint) 2000-re (716 ezer forint) növeli azoknak a büntetését, akik a koronavírus miatti korlátozásokat megszegve külföldre utaznak üdülni – jelentette be szerdán Micheál Martin ír…

800 elásott kisbaba – Szembenézés Írország legsötétebb szégyenfoltjával

21.02.08 11:16

Az ír csecsemőotthonok gyomorforgató képe számokban: 5 évnyi vizsgálat. 76 évnyi szenvedés. 3000 oldalnyi vád. 798 halálozást bizonyító irat. 0 temetési bizonyítvány.

A(z) "Írek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Van, ahol könnyítenek, van, ahol szigorítanak Európában

Dánia és Írország továbbra sem enyhít a szigorú korlátozásokon.

Ország

Van, ahol könnyítenek, van, ahol szigorítanak Európában

Dánia és Írország továbbra sem enyhít a szigorú korlátozásokon.

Nagyvilág

Francia segítséggel készül a legújabb Covid-vakcina

A francia Sanofi gyógyszeripari vállalat is besegít az amerikai Jonhson & Johnson koronavírus elleni vakcinájának gyártásába, az Európai Unió már meg is rendelt belőle 200 millió adagot.

Tudomány

Van, ahol a bérfelzárkózás mindennél fontosabb

Miközben Magyarországon irreális és eddig nem látott módon elhúzódtak a bértárgyalások, máshol a régióban az egyeztetések tempóján nem érződött sem a koronavírus-járvány, sem annak gazdasági hatásai.

 

Kategória ajánló