Irán hírek

Ország › Irán

Egy iráni nőt kísértek vissza a határzárhoz

Tegnap 08:24

Mivel nem tudta igazolni magát a külföldi nő, visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Teherán tartja magát az atomegyezményhez

17.10.18 13:50

Irán nem fordít hátat a 2015 nyarán kötött nemzetközi atomegyezménynek, ha a többi aláíró is tartja magát ahhoz.

Megindulhat az olaj a politika miatt

17.10.16 17:14

A bizonytalan világpolitika igencsak kedvez az olaj kurzusának. Az egyik ilyen tényező, az az iraki és a kurd ellentétek kicsúcsosodása, a másik pedig, hogy Trump elnök nem hitelesítette az iráni megállapodást.

Mogherini: az unió elkötelezett az iráni nukleáris megállapodás mellett

17.10.16 15:57

Az Európai Unió elkötelezett az iráni nukleáris megállapodás valamennyi részének teljes körű és hatékony végrehajtása mellett - jelentette ki az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Luxembourgban, az európai uniós tagországok…

Az iráni atomalku elengedhetetlen a Közel-Kelet stabilitásához

17.10.15 15:13

Irán, valamint az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, az Egyesült Királyság, Franciaország és Németország Teherán atomprogramjáról 2015. július 14-én Bécsben kötött átfogó megállapodást. Az egyezmény értelmében dollármilliárdokkal…

Az uniós külügyminiszterek az iráni atomprogramról és az emberi jogok helyzetéről is tárgyalnak hétfőn ((MTI))

17.10.15 12:42

Az uniós külügyminiszterek az iráni atomalkuról, az Észak-Korea jelentette fenyegetésről és az emberi jogok helyzetéről, köztük az ukrán oktatási törtvény okozta jogfosztottság veszélyéről is tárgyalnak Luxembourgban hétfőn.

Trump a kongresszusra bízza a döntést az iráni atomprogram ügyében

17.10.13 20:36

Donald Trump amerikai elnök nem mondta fel az iráni atomalkut, de elutasította annak írásbeli igazolását, hogy Teherán eleget tesz a megállapodásban foglalt kötelezettségeinek, ezzel a kongresszus elé utalta a végleges döntést.

Trump nem írta alá az iráni atompaktumot

17.10.13 19:48

Nem mondta fel Trump az iráni atomalkut, de elutasította annak írásbeli igazolását, hogy Teherán eleget tesz a megállapodásban foglalt kötelezettségeinek.

A(z) "Irán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
Persépolis.Pierde México ante Irán 1-2 y es eliminado del Mundial Sub-17Mundial Sub 17: México obligado a mejorar ante IránMundial Sub 17: Alista México partido contra Irán en Octavos de FinalTrump endurece postura respecto a Irán y decide no certificar acuerdo nuclearInspired LOL ... WIP for N21Detalles en una mezquita.NEW! Movie Night Gacha @ EpiphanyZoroastrian village of Abyaneh.Lut desert.

Kapcsolódó témák

Ország

Repülőgép-eltérítésre készülhet az Iszlám Állam

Erről beszélt a CIA főnöke és az USA belbiztonsági minisztere is. Már lépéseket is tettek a reptereken.

Ország

Polgári tanács veszi át Rakka közigazgatását

Polgári tanács veszi át Rakkának, az Iszlám Állam egykori szíriai fellegvárának a közigazgatását - közölte csütörtökön Omár Allús, a testület egyik vezető tagja a dpa német hírügynökséggel.

Ország

Készek a Bagdaddal való párbeszédre a kurdok

Üdvözölte az autonóm iraki Kurdisztán kormánya csütörtökön az iraki miniszterelnök párbeszédre tett javaslatát a kurd függetlenségi népszavazás nyomán kialakult válság rendezése érdekében. Vasárnap indult a bagdadi…

 

Kategória ajánló