Irak hírek

Ország › Irak

Iraki kormányfő: az Egyesült Államok és Irán közötti konfliktus pusztító háborúval fenyeget

20.01.08 16:46

Az Egyesült Államok és Irán között kiéleződő konfliktus pusztító háborúval fenyeget, Irak pedig visszautasítja szuverenitásának megsértését és a területén elkövetett támadásokat - közölte Ádil Abdel Mahdi iraki kormányfő szóvivője bagdadi…

Senki nem mer repülni Irak felett

20.01.08 12:40

A legutóbbi katonai incidens után a legtöbb nagy nemzetközi társaság újraszervezte útitervét, hogy elkerülje Irak és Irán légterét. A nemzetközi iparági szervezet koordinálja az utakat.

A Fidesz-frakció közleménye

20.01.08 12:19

Harangozó Tamásnak, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagjának, az Mszp frakcióvezető-helyettesének úgy látszik, elemi ismeretei sincsenek a parlament működéséről - írják a közleményben.

Johnson: Nem lehet meghosszabbítani az átmeneti időszakot

20.01.08 11:25

Ursula von der Leyen Johnsonnal folytatott megbeszélése után úgy fogalmazott: az év végéig lehetetlen elérni a szabadkereskedelmi megállapodást, amire London törekszik.

Két iraki támaszpontot ért iráni támadás

20.01.08 09:13

Nem sérült meg magyar katona. Teherán befejezettnek nyilvánította a válaszcsapást. Washingtonban biztonsági intézkedéseket vezettek be. Drágult a kőolaj.

Szijjártó: minden Irakban szolgáló magyar katona jól van

20.01.08 07:21

Minden Irakban szolgáló magyar katona jól van, a Honvédelmi Minisztérium és a vezérkar folyamatosan figyelemmel kíséri a kialakult súlyos helyzetet, és kész haladéktalanul végrehajtani bármilyen olyan műveletet, amelyet az Iszlám Állam…

A(z) "Irak" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

16 esetben összesen 95 külföldit tartóztattak fel megyénkben

A magukat iraki, afgán, szír, bangladesi és palesztin állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be az ország területére.

Nagyvilág

Légicsapás végzett Szíriában a terrorszervezet volt iraki vezetőjével

A nemzetközi terrorellenes koalíció légicsapással megölte az Iszlám Állam egyik parancsnokát a szíriai Deir-ez-Zór térségében.

Közélet

Migránsok Aszalón

Jogellenesen jutott be az ország területére két illegális migráns.

Ország

Oroszország befészkeli magát: katonai bázisai bővítésére készül Szíriában

Vlagyimir Putyin tárgyalások folytatására utasította az orosz védelmi és külügyi tárcát Szíriával arról, hogy az orosz fél pótlólagos ingatlanvagyonhoz és vízterülethez jusson Szíriában. Az elnöki utasítás értelmében a tervezett…

 

Kategória ajánló