Irak hírek

Ország › Irak

Nagyon ritka: havazott Bagdadban

20.02.12 05:43

Irak fővárosában és környékén kedd reggel fehér tájra ébredtek a helyiek, amely a kisebbekkel valószínűleg most fordult elő először életükben. Ritka látvány a havazás errefelé: az elmúlt száz évben eddig kétszer havazott, a tegnapival együtt.

Az iraki helyzet stabil

20.02.03 11:49

Az iraki helyzet stabil, a művelet befejezésére, a magyar katonák hazahívására nincs szükség.

Nem engedik be Irakba a Kínából érkezett utasokat

20.02.01 11:28

Az iraki Bászra nemzetközi repülőterén nem engedik az országba a Kínából érkezett utasokat az új koronavírus okozta járvány miatt – közölte az iraki állami hírügynökség pénteken

Irak újra megtámadja az Iszlám Államot

20.01.30 21:52

A nemzetközi koalíció állítólag légi támogatást fog adni az iraki csapatoknak.

Irak újra elindítja a hadműveleteket az Iszlám Állam ellen

20.01.30 18:40

Az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalícióval közös harcot azután függesztették fel, hogy az amerikaiak január 3-án a bagdadi nemzetközi repülőtér közelében likvidálták Kászim Szulejmánit.

Két határsértőt fogtak el Nagykerekiben

20.01.29 12:13

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. január 29-én 6 óra körül Nagykereki belterületén két külföldit tartóztattak fel, akik iraki és tunéziai állampolgároknak vallották magukat. Az illegális migránsok sem…

A(z) "Irak" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

16 esetben összesen 95 külföldit tartóztattak fel megyénkben

A magukat iraki, afgán, szír, bangladesi és palesztin állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be az ország területére.

Nagyvilág

Légicsapás végzett Szíriában a terrorszervezet volt iraki vezetőjével

A nemzetközi terrorellenes koalíció légicsapással megölte az Iszlám Állam egyik parancsnokát a szíriai Deir-ez-Zór térségében.

Közélet

Migránsok Aszalón

Jogellenesen jutott be az ország területére két illegális migráns.

Ország

Oroszország befészkeli magát: katonai bázisai bővítésére készül Szíriában

Vlagyimir Putyin tárgyalások folytatására utasította az orosz védelmi és külügyi tárcát Szíriával arról, hogy az orosz fél pótlólagos ingatlanvagyonhoz és vízterülethez jusson Szíriában. Az elnöki utasítás értelmében a tervezett…

 

Kategória ajánló