Irak hírek

Ország › Irak

Borzalmas tragédia: összeomlott egy felüljáró, 31 embert halálra tapostak a pánikban

19.09.10 16:46

Legkevesebb 31 embert halálra tapostak, s százan megsérültek kedden az iraki Kerbelában a síita iszlám legszentebb ünnepének számító asúra vallási ünnepén kitört pánikban - közölte az iraki televízió az egészségügyi minisztériumra hivatkozva.

Ha kivágják a gyökereit, elpusztul maga a fa is

19.09.10 15:25

Irak jelenlegi rossz biztonsági helyzetében csak egy erős központi kormány létrehozása hozhat érdemi fordulatot, ez viszont nem lehetséges a külföld segítsége nélkül — állítja Moszul szír ortodox érseke.

Elkezdték a magyar állam által támogatott iskola építését Kurdisztánban

19.09.05 20:39

Elkezdődött annak az iskolának az építése Irakban, a kurdisztáni autonóm régióban, amelynek költségeit a magyar állam vállalja – mondta Nikodémusz Daúd Saraf moszuli szír ortodox érsek az M1 csütörtök esti műsorában.

Irakban felfüggesztettek egy vallási vezetők korrupciós ügyeiről beszámoló televíziós csatornát

19.09.03 08:18

Az iraki hatóságok hétfőn három hónapra felfüggesztették egy amerikai támogatással működő televíziós csatorna műsorszórási engedélyét, mert szunnita és síita vallási vezetők állítólagos korrupciós ügyeiről számolt be.

Dróncsapás végzett iraki milicistákkal

19.08.26 07:58

Az Irán által támogatott, de a bagdadi vezetéssel szövetséges félkatonai csoportokat tömörítő szervezet szerint a támadás Anbár tartomány Káim nevű határátkelőjének térségében érte a Hezbollah Brigádok nevű frakció járműoszlopát. Két tisztségviselő…

A(z) "Irak" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Harminchat tonna bombát dobtak le az Iszlám Állam egy iraki szigetére

Rendkívüli intézkedéseket hoztak annak érdekében, hogy a műveletnek ne legyenek civil áldozatai.

Nagyvilág

Szíria – ENSZ: gyerekek százai haltak meg az al-holi menekülttáborban az idén

Legalább 390 gyerek halt meg az embertelen körülmények között az északkelet-szíriai al-Hol menekülttáborában, ahol többek között az Iszlám Állam dzsihadista ...

Közélet

Kovács: A mai meghallgatás a bevándorláspártiak bosszúja

A magyarországi jogállamiság a téma Brüsszelben. Hazánkat Varga Judit igazságügyi miniszter képviseli.

Ország

Pénzmentő akcióval sok pénzt ígérnek a Vöröskereszt nevében a trükkös csalók

Százmilliós összeget ígérnek a Vöröskereszt nevében a trükkös csalók: bőröndnyi euróról készült fotóval pénzmentő akcióra hivatkozva próbálják átverni az embereket - írja a 24.hu.A lap olvasója írta meg a vele történteket: eszerint…

 

Kategória ajánló