Iparűzési adó hírek

Gazdaság › Iparűzési adó

Az Európai Bizottság jóváhagyta a kkv-k által fizetendő helyi iparűzési adó csökkentését célzó magyar programot

21.02.01 17:11

Az Európai Bizottság jóváhagyta azt a magyar állami támogatási programot, amely a kis- és középvállalkozásoknak hivatott segítséget nyújtani és likviditást biztosítani a koronavírus-válság hatásainak enyhítése érdekében.

Két részben érkezik a várva várt segítség az önkormányzatoknak

21.01.31 08:07

Meghallgatásra talált az önkormányzatok kérése, miszerint a kieső iparűzési adójukat a kormány központi költségvetésből pótolja.

Iparűzési adó: fontos dokumentum jelent meg a NAV oldalán

21.01.29 06:52

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közzétette azt a nyilatkozatot, amelynek kitöltésével a kis- és középvállalkozások élhetnek az iparűzési adójuk csökkentésével 2021-re. Az elektronikusan benyújtandó dokumentumot február 25-ig kell ki-, illetve feltölteni az…

Elégedetlenek a cégek a kata változtatása miatt

21.01.27 12:41

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ban reflektorfénybe került a kata szigorításának felvetésével, valamint az iparűzési adó csökkentésének javaslata miatt, amit – ahogy az várható volt – a Kormány szinte azonnal elfogadott.

Keljfeljancsi: Jogos a vendéglátósok engedetlenségi mozgalma

21.01.27 09:17

Tóth Csaba, az MSZP országgyűlési képviselője, a zuglói szocialisták vezetője volt Fiala János vendége szerda reggel a Keljfeljancsi című, 168 Órán futó online műsorban.

A(z) "Iparűzési adó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Az iparűzési adó felezése automatikusan jár a kkv-knak

Ehhez mindössze egy nyilatkozat benyújtására van szükség.

Közélet

Megkezdődött a kárelhárítás az egri vár leomlott támfalszakaszán

Az önkormányzat felkérte a szakkivitelezőt, hogy azonnal kezdje meg az állagmegóvási munkálatokat.

Közélet

Szörnyű: Saját autója ölte meg az udvarán a polgármestert

Tragédia rázta meg a napokban Selce (Besztercebányai járás) község lakosait: a helyi polgármestert a saját udvarán érte halálos baleset, a férfi testére rágurult az autója. A polgármester beszorult a jármű alá. A fia találta meg, ő…

Ismert személy

Parragh László rosszindulatú kampányról beszél

Mindig kifizette az első osztályú jegyet a kamarai utazásokon, és a felesége költségeit is állta, ezt mondta Parragh László, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az ATV-nek. Rosszindulatú kampánynak nevezte, hogy a sajtóban több…

 

Kategória ajánló