Iparűzési adó hírek

Gazdaság › Iparűzési adó

Holnap éjfélig még kérhetjük az iparűzési adó csökkentését

20.09.14 13:11

A koronavírus-járvány okozta válság miatt gondot okozhat a cégeknek az iparűzési adó előlegének megfizetése, hiszen azt a korábban lezárt üzleti év alapján vetették ki. Ugyanakkor a szeptember 15-e éjféli határidőig még kérvényezni lehet annak…

Módosítják a tapolcai költségvetést

20.06.22 10:41

Dobó Zoltán polgármester szerint a város apraja-nagyja, a társadalmi és a gazdasági szereplők is alig várják, hogy az élet visszatérjen a régi kerékvágásba.

A fideszes fehérvári polgármester szerint is jó lett volna, ha megismerhetik a járvány helyi adatait

20.05.29 06:55

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere arról beszélt az Indexnek, hogy városvezetőként nem kapta meg a koronavírus-járvány fehérvári adatait. Azt a reményét is kifejezte a lapnak, hogy a kormány megsegíti a járványhelyzet miatt…

2021-ben 80 milliárd forinttal több juthat az oktatásra

20.05.29 02:04

A 2021-es központi költségvetés Országgyűlés elé beterjesztett javaslata szerint tovább emelkedne az az összeg, amelyet az állam oktatási célokra fordít. A nyelvvizsgákat, a tankönyvellátást és a tehetséggondozást is bőkezűen támogatnák.

Demszky Gábor példáját követné Karácsony Gergely?

20.03.07 01:31

Szakértők szerint a főpolgármester által meghirdetett politikai hidegháború azt jelenti, hogy a politikus az elkövetkező években folyamatos csatározásra rendezkedik be a kormánnyal szemben.

A(z) "Iparűzési adó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Több milliárd forintot buktak a települések a kormány intézkedése miatt

Nem csak a főváros járt rosszul az iparűzési adó megfelezése miatt

Közélet

Bölcsőde épül több mint félmilliárd forintból Kozármislenyben

Új, négycsoportos bölcsőde épül több mint félmilliárd forintból a Pécshez közeli, hétezer lakosú Kozármislenyben - közölte a Baranya Megyei Önkormányzat az MTI-vel.

Közélet

Ellenséges hangulatban kezdi meg prefektusi tevékenységét Kolozs megyében Tasnádi István Szilárd

Ellenséges hangulatban kezdi meg prefektusi tevékenységét Kolozs megyében a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) által jelölt Tasnádi István Szilárd, akit csütörtök délután iktattak be tisztségébe. Mind Emil Boc, Kolozsvár…

Ismert személy

Parragh László: Nem volt más választás, muszáj volt meglépni a további szigorítást

„A gazdaságban további károkat okoz a korlátozás, de ha az átoltás eredményt hoz, akkor elvileg nyárra újra beindul minden” - fogalmazott Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

 

Kategória ajánló