Invitel hírek

Top magyar cég › Invitel

Új csatornák az Invitelnél

17.10.18 08:38

November 1-től elérhető lesz az Invitel ügyfelei számára a Discovery Networks négy legnépszerűbb csatornája. A két cég közötti megállapodásnak köszönhetően a következő hónaptól az Invitel IPTV és Digitális Kábeltévé platformjain a Családi és…

Új tévécsatornák az Invitelnél

17.09.20 14:43

Már az október 3-i indulásuktól elérhetők lesznek a kábelszolgáltatónál a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornák.

MTV EMA: a magyar zeneipar is beszáll a versenybe

17.09.15 08:03

Londonban rendezik meg a 24. MTV Europe Music Awards díjátadó gálát, amelyen az Invitel egyik ügyfele is részt vehet kísérőjével.

Új vezetők az Invitel Csoportnál

17.09.01 12:02

Kívülről érkezett szakemberekkel is erősíti szervezetét az Invitel Csoport és üzleti ügyfeleit kiszolgáló vállalata, az Invitech Solutions.

Új vezetők az Invitel Csoportnál

17.08.31 18:37

Kívülről érkezett szakemberekkel is erősíti szervezetét az Invitel Csoport és az Invitech Solutions.

Keresett az internet

17.08.23 05:07

Az Invitel kínálatában is megjelenik a Digitális Jólét Alapcsomag – jelentette be David Blunck, az Invitel csoport vezérigazgatója.

Már az Invitel is kínálja a Digitális jólét alapcsomagot

17.08.22 12:45

Az Invitel telekommunikációs szolgáltató kínálatában is megjelenik a kedvező árú Digitális jólét alapcsomag; a védjegy használatáról kedden írt alá megállapodást Budapesten Krahl Eszter, a Digitális Jólét Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és…

Árulni kezdte a pécsi férfi a lyukat az utcán, egyből betömte az önkormányzat

17.07.27 16:48

Ez a lyuk eladó! - írta ki a lyukat négy hónapja kerülgető dühös állampolgár, a 444 megírta a sztorit, erre hirtelen betömték. De milyen fedéllel!

Nem rengette meg a tőzsdét a DIGI-Invitel üzlet

17.07.26 15:56

A Magyar Telekomnak nem jött jól a hír, hiszen a felvásárlással a DIGI bázisa már 1,2 milliósra dagad. A tőzsdei árfolyamokat azonban nem forgatta fel a felvásárlás.

Elbúcsúzhat a piacvezetőségtől tévés fronton a UPC

17.07.25 14:00

Ha a versenyhatóság jóváhagyja, hogy a DIGI felvásárolja az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágát, a DIGI válik a legnagyobb magyarországi kábeles és műholdas műsorterjesztő céggé.

A(z) "Invitel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
SSSfoodplanner1SSSfoodplanner2SSSfoodplanner3SSSfoodplanner4'Invitel' stand - Tihany Cable Conference - Hungary 2012'Invitel' stand - Tihany Cable Conference - Hungary 2012telephoneInnoMax DíjKorean stationary just arrived today along with my brand new iPhone 4 :-DUngarische Telefonzelle (invitel)

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Férfi kosár: „Nagyon nagy nyereség Hanga a számunkra”

Hanga Ádám csapata, a Barcelona péntek este Belgrádban játszik a Crvena zvezda ellen a kosárlabda Euroligában (Tv: DIGI Sport 1). A magyar klasszis szerint nagyon fontos mérkőzés vár rájuk, amelyet mintegy 10 ezer néző előtt…

Közélet

Az okoseszközök használatára fel kell készíteni a diákokat

Az okoseszközök akkor igazán hasznosak, ha okos emberek használják ezeket, okos dolgokra; ehhez arra van szükség, hogy a fiatalok már tanulmányaik során elsajátítsák ezek használatát - hangsúlyozta a Nemzeti Média- és Hírközlési…

Gazdaság

Három magyar cég is pénzt kap Brüsszeltől

A Horizont 2020 keretprogram kkv-támogató eszközének forrásaira kiírt pályázat legutóbbi fordulójában 24 ország 119 kis- és középvállalkozása nyert el támogatást - köztük három magyar cég.

Gazdaság

A befektetéseknek a versenyképességet kell szolgálniuk

A kutatásra, fejlesztésre, innovációra fordítható forrásoknak a céljáról beszélt Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke pénteken Debrecenben.

 

Kategória ajánló