Instagram hírek

Infotech › Instagram

Ronaldo szinte kopaszra vágatta a haját, de úgy tűnik, jó kedve van

Ma 14:16

Cristiano Ronaldo, aki továbbra is amiatt „teker”, hogy a lehető legjobb formában legyen, és ezt a videó alapján most szó szerint is érthetjük, nemrég szinte az összes hajától megvált.

Változatlanul az Apple a világ legértékesebb márkája

Ma 14:07

Immár a nyolcadik egymást követő évben lett az Apple a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

Világító kerékpárút épült Esztergomnál

Ma 10:37

A Magyar Közút Instagramján az utóbbi évek legragyogóbb kísérleti útépítési projektjének nevezi az Eurovelo 6 kerékpárút új, fluoreszkáló, Esztergom térségében található, Duna-menti szakaszát. View this post on Instagram ✨ Világító kerékpárút…

Az Instagram elleni vizsgálat tárgya a gyermekek adatainak kezelése

Tegnap 10:37

A Facebook tulajdonában álló népszerű közösségimédia-alkalmazásra már 13 éves kortól regisztrálhatnak a gyermekek, most azt vizsgálják, van-e jogi alapja a személyes adataik kezelésének.

Mi történt? Rá sem lehet ismerni Ben Affleckre

20.10.16 17:13

Újra összeálltak a régi cimborák Ben Affleck és Matt Damon, most éppen egy jó cél érdekében, hogy egy nonprofit szervezeteknek gyűjtsenek pénzt az Omaze-en keresztül, méghozzá azzal, hogy pénzt kérnek egy velük eltöltött vacsoráért

A(z) "Instagram" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Így csinált egy kiszivárgott szexvideóból világhírű karriert magának Kim Kardashian

2020-ban szinte nincs olyan ember, aki ne hallotta volna a Kim Kardashian nevet. Azt már kevesebben tudják – és értik –, vajon miként vállhatott annyira népszerűvé a Kardashian-klán zászlóvivője úgy, hogy se nem énekes, se nem…

Nagyvilág

Franciaország 2021 áprilisáig tervez korlátozásokat

A francia kormány 2021. április 1-ig tervezi korlátozásokat (kijárási tilalom, intézmények bezárása, gyülekezési korlátok) a koronavírus-járvány megfékezésére a szerdai kormányülésen megvitatott törvénytervezet szerint.

Ország

Sokkal több adót fizet Trump Kínában, mint az Egyesült Államokban

Az amerikai elnök cége két év alatt közel 190 ezer dollár járulékot fizetett az ázsiai országban.

Életmód

Kreml: Oroszország nem készül karantén bevezetésére

Most már elegendő egészségügyi védőeszköz, lélegeztetőgép és egyéb kórházi kapacitás, valamint szaktudás áll rendelkezésre.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló