Ingatlan hírek

Gazdaság › Ingatlan

Idén is az égbe szöknek a balatoni ingatlanárak

Ma 13:50

A vízpartközeli lakások a legdrágábbak, négyzetméterenként 600-700 ezer forint is lehet.

Ötmilliárd forintra pályázhatnak a falusi civilek

Ma 13:20

Ingatlanvásárlásra és -felújításra hatmillió forintig, gépjárműbeszerzésre ötmillió forintig, eszközvásárlásra, vagy programok szervezésére, lebonyolítására pedig két-kétmillió forintig lehet pályázni.

Négy gyerekkel senki nem ad munkát, albérletet

Ma 11:21

Ha nincs munka, nincs lakás. Ha nincs lakás, nincs munka: jól ismerjük ezt a csapdahelyzetet. Ha azonban nemcsak egy felnőtt, de négy kisgyerek sorsa is a tét, az ember szíve elszorul.

A CTP bejelentette részvénykibocsátási szándékát, a társaság a Euronext Amsterdam-on kéri tőzsdei jegyzését

Ma 10:39

A CTP B.V. („CTP” vagy „a Vállalat” vagy leányvállalataival együtt „a Csoport”), a vertikálisan integrált piacvezető európai logisztikai ingatlanbefektető és -fejlesztő cég bejelentette szándékát, hogy elsődleges ajánlattételt („Ajánlat”) indít, és kéri…

Egyetlen ábra arról, hogyan menekül fedezékbe a magyar lakosság

Ma 10:30

Rekord szintre, 77 százalékra emelkedett a 10 éves kamatperiódust vagy végig fix kamatozást választó lakáshitel-felvevők aránya januárban – mutatják az MNB tegnap közzétett adatai.

Csak egy biztos, 1,2 milliárdot kapott az MTK a városmajori ingatlanjaiért

Tegnap 17:53

Mintegy 1,2 milliárd forintért vette meg az állam az MTK-tól a városmajori sportlétesítményeit, de azt még nem tudni, hogy mi lesz a területtel és általában a Városmajor fejlesztésével – derült ki a polgármesterrel folytatott beszélgetésünkből.…

Lakásvásárlás: ennyit lehet alkudni 2021-ben Budapest belvárosában

Tegnap 16:20

Minden ingatlan adásvétel leginkább sarkalatos pontja, hogy a felek érdekei és szándékai miként simulnak össze, ennek legfőbb mutatója az ár. A vevők minél kedvezőbb árat szeretnének, az eladók a lehető legtöbbet kihozni a tulajdonukból

Tíz éves rekordot döntött februárban a hazai lakáspiac

Tegnap 15:44

A Duna House ingatlanközvetítő becslése szerint idén februárban rekordmennyiségű, összességében 14 569 tranzakció került lebonyolításra, melyre az elmúlt tíz évben nem volt példa.

A(z) "Ingatlan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Idén is az égbe szöknek a balatoni ingatlanárak

Aranyáron kínálták 2020-ban a balatoni ingatlanokat, és az előrejelzések szerint idén is drágán jutnak majd társasházi lakáshoz vagy apartmanhoz azok, akik a tónál töltenék el az év egy részét, esetleg a Balatont választanák állandó…

Tudomány

Júniusról augusztusra halasztják a Le Mans-i 24 órás autóversenyt

A legendás viadalt tavaly a koronavírus-járvány miatt szeptemberben, zárt kapuk mögött tartották meg.

Nagyvilág

Ebből az országból származik a nagy hatékonyságú újabb koronavírus elleni vakcina

Az Egyesült Államok, Oroszország, Kína és Európa után most India is kifejlesztett egy koronavírus elleni védőoltást.

Gazdaság

Az Erste ügyfelei többet fektetnek be, mint tesznek betétbe

Ez is a koronavírus-járvány hatása. A kisvállalkozók hitelfelvételét fogta vissza jobban a Covid, a mikrovállalkozások 2020-ban 18 százalékkal kevesebb hitelt vettek fel, mint egy évvel korábban.

 

Kategória ajánló