Influenza hírek

Életmód › Influenza

Listeriával fertőzött Serrano sonkát hívott vissza az Aldi

20.10.30 09:01

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a Principe di San Daniele Spa visszahívja a Hola Serrano sonkát, mert annak egy mintájában Listeria baktériumot mutattak ki – közölte az áruházlánc az MTI-vel pénteken.

Már most várólistás az ingyenes influenza elleni oltás

20.10.27 14:17

A hazai gyártású 3Fluart oltóanyag átmenetileg elfogyott, a Vaxigrip Tetra vakcinából viszont már nem is lesz újabb szállítmány.

Komáromi: a kormány bedobta a gyeplőt a lovak közé, lehet, hogy elkerülhetetlen lesz egy kéthetes teljes lezárás

20.10.27 09:16

A hatékonyabbnak mondott, négykomponensű influenza elleni védőoltás ugyanolyan hatékony, mint az itthon gyártott háromkomponensű. Az egyedüli különbség, hogy előbbit a 3 éves kor alattiak is kaphatják, utóbbit a 3 év feletti gyerekek és felnőttek.…

Ezzel a tempóval gyorsan el fog fogyni az influenzaoltás

20.10.27 07:41

Kevésnek tűnik az évente 1,3 millió legyártott darab influenzaoltás Magyarországon, miután a kormány a koronavírus-járványra való tekintettel ingyen kezdte osztogtni azt. Mint köztudott, a koronavírus terjedése miatt most fontos az influenza elleni védelem,…

A(z) "Influenza" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Új hatóanyagokkal a koronavírus ellen

Antivirális hatású vegyületek létrehozásán dolgoznak a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának kutatói. A Gyógyszerészi Kémia Tanszék a Virológiai Nemzeti Laboratórium égisze alatt vesz részt a koronavírus ellen…

Nagyvilág

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

Életmód

18.4 milliárd dollár bevételre számít idén a Covid-19 vakcinájával a Moderna

A Moderna csütörtöki bejelentése szerint 18.4 milliárd dollár bevételre számít a gyártó a Covid-19 védőoltások eladásaira vonatkozóan idén.

Tudomány

Magányügyi minisztert neveznek ki Japánban

Nem Japán az első ország, amely magányügyi minisztert nevez ki. Az Egyesült Királyságban már jóval a koronavírus-járvány előtt, 2018-ban felvettek erre a posztra egy szakembert.

 

Kategória ajánló