India hírek

Ország › India

Ötmillióan állnak sorba vízért India egyik legnagyobb városában

Tegnap 12:17

Csennaiban 6 hónap után esett először az eső, amit a helyiek úgy vártak már, mint a Messiást. A mindennapjaik ugyanis már a túlélésért való harcról szólnak.

F2: eltiltották, mégis elrajtolhatott a második francia futamon az indiai

19.06.24 21:26

Az indiai Mahaveer Raghunathan, az MP Motorsport istállójának versenyzője az elmúlt hétvégén rendezett Formula–1-es Francia Nagydíj betétfutamaként megtartott F2-es futamon állt rajthoz, és az első versenyen sikerült magára irányítania a figyelmet. Mert…

Különvonatokkal szállítanak vizet India vízhiány által sújtott részeire

19.06.21 16:35

Különleges, vízszállító vonatok fogják segíteni a vízhiány kezelését a délkelet-indiai Csennai városában - jelentették be pénteki rendkívüli tanácskozásukat követően helyi tisztségviselők.

Indiai szalvátor nővér pasztorálta a szegedi egyetemistákatm aki az ovisoktól tanult meg magyarul

19.06.21 14:20

Tizenkét évig élt és dolgozott Szegeden az indiai Jyhoti Jampana, aki szalvátor nővérként érkezett országunkba, itt magyar és külföldi egyetemistáknak tartott lelkigyakorlatot. A rend most Budapestre vezényelte.

Több mint százhatvan kisgyerek halt meg agyvelőgyulladásban Indiában

19.06.21 13:38

A hatóságok különleges orvoscsoportokat küldenek az érintett térségekbe, elsősorban Muzáffárpur körzetébe, amelyet a fertőzés kiindulópontjának tekintenek, hogy kiderítsék a tömeges megbetegedések okát. A szakértők adatokat gyűjtenek majd az áldozatok…

India hadihajókat vezényelt az Ománi-öbölbe

19.06.20 21:14

Két hadihajót vezényelt az Ománi-öbölbe az indiai haditengerészet, hogy biztosítsa a szabad áthaladást az indiai felségjelzésű hajóknak - közölte csütörtökön az indiai védelmi minisztérium.

A(z) "India" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés