Illeték hírek

Gazdaság › Illeték

Őszi adócsomag: minden számlát látni fog a NAV

19.11.14 15:08

Hamarosan minden számlát látni fog a NAV, összevonják az egyéni járulékokat, bevezetik a hatósági átvezetés intézményét, és jön az ingatlanspekulációt büntető illeték. Az RSM Hungary gyorselemzése.

90 százalékos adó az ingatlanspekulációra

19.11.13 15:31

A jólértesültek külterületiként vesznek ingatlant, és hopp, nemsokára sikerül belőle belterületi ingatlant faragni, ezt az ügyeskedést büntetnék.

Ki és hogyan kapja meg a vagyont?

19.11.06 10:07

Egyre több végrendeletet készíttetnek a közjegyzőknél a kisebb-nagyobb értékekkel rendelkező magánszemélyek. Számos megoldás közül választhatnak azok, akik előre elrendeznék vagyonuk sorsát.

Oxigénilletékkel sújtják az autósokat

19.10.26 04:57

Környezetvédelmi illetéket vetett ki a gépkocsikra emissziós besorolásuk alapján a bukaresti önkormányzat, amely teljesen kitiltja a központból a szennyező járműveket.

Aki jól kérte, már visszakapta az autója után befizetett környezetvédelmi illetéket

19.09.10 12:16

Minden kérelmezőnek visszafizették az adóhatóságon keresztül a környezetvédelmi illetékeket, akinek iratcsomója hiánytalan volt – közölte az Agerpres hírügynökséggel az ANAF.

Kiutazási illetéket vezet be Malajzia

19.08.30 17:03

Szeptember elsejétől 1,7 és 32 euró közötti értékű kiutazási illetéket kell fizetniük a Malajziából külföldre induló utasoknak, kivéve az átszállókat.

G7-csúcstalálkozó – Francia-amerikai megállapodás a nemzetközi nagyvállalatok nemzetközi adóztatásáról

19.08.27 02:10

Franciaország és az Egyesült Államok megegyezett a délnyugat-franciaországi Biarritzban tartott G7-csúcstalálkozón az amerikai digitális szolgáltatókra kivetett francia adók ügyében: a francia kormány visszafizeti az amerikai cégeknek a befizetett…

A(z) "Illeték" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Szinte mindent fog tudni a NAV a cégek számláiról

Az adóhatóság hamarosan ráláthat a belföldi számlaforgalom egészére.

Ország

Kellemetlen: doppingolással gyanúsítják a magyarokkal egy vb-csoportban játszó román női kézilabda-válogatott több játékosát is

Egy teljes román női kézilabda-csapat keveredett doppinggyanúba, amely a november 30-án kezdődő világbajnokságra készülő válogatottat is bajba sodorta, hiszen a Brassói Corona négy játékost is ad a keretbe. Az ügyben…

Gazdaság

Árverésen értékesíti balatoni üdülőit a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

A 2,5 milliárd forint összértékű ingatlancsomag kedden fog felkerülni az Elektronikus Aukciós Rendszerre.

Gazdaság

Matolcsy: eredményesen gazdálkodott a Magyar Nemzeti Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2018-ban is eredményesen és sikeresen gazdálkodott;  tavaly 47,8 milliárd forintos eredményt ért el a jegybank, idén ...

 

Kategória ajánló