Iker hírek

Életmód › Iker

Már Bangladesben van Csókay András, ezt kéri az emberektől

Tegnap 17:43

Megérkeztek Bangladesbe a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány orvosai, hogy elvégezzék, hogy elvégezzék Rabeya nyár óta halasztott koponyarekonstrukciós műtét.

Digitális iker:gyártásból a gyógyászatba

20.10.15 08:44

Számos speciális programmal és algoritmussal lehetséges megalkotni egy ember virtuális hasonmását. A digitális iker nemcsak a gyártási folyamatok optimalizálása, de például egy nagy műtét előtt is hasznos lehet.

Vörös pandák kerültek a Pécsi Állatkertbe

20.10.12 15:33

Vöröspanda-ikrek költöztek a Pécsi Állatkertbe. A veszélyeztetett faj példányainak kifutóját közösségi finanszírozás segítségével, adományokból tudta megépíteni a fennállásának idén hatvanadik évfordulóját ünneplő intézmény.

Cuki: négy afrikai oroszlán született a Nyíregyházi Állatparkban

20.10.11 20:00

Két hím és két nőstény afrikai oroszlán (Panthera leo) született a Nyíregyházi Állatparkban, a négyes ikreket pénteken mutatták be a sóstógyógyfürdői látványosságban.

Négy édes kis afrikai oroszlán született a Nyíregyházi Állatparkban

20.10.10 19:19

Két hím és két nőstény afrikai oroszlán (Panthera leo) született a Nyíregyházi Állatparkban, a négyes ikreket pénteken mutatták be a sóstógyógyfürdői látványosságban. Az oroszlánkölykök, azért is különlegesek, mert a Nyíregyházi…

A(z) "Iker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Szétválasztott bangladesi sziámi ikerpár: sürgősen meg kell műteniük a magyar orvosoknak Rabiát

A tervek szerint október 24-én utazik Bangladesbe a magyar orvoscsapat, hogy újra megműtse a szétválasztott sziámi ikrek egyikét, Rabiát. A járványhelyzet miatt elhalasztott koponyapótlásos műtétet nem lehet tovább halogatni, mert…

Életmód

Napi horoszkóp: nem várt esemény kerül eléd a hosszú hétvégén?

Lehet most már itt lenne az ideje a kikapcsolódásnak – vagy éppen problémákkal kell megküzdened?

Magyar település

Csákvár ellen lép pályára a DEAC

A Debreceni Egyetem együttese az NB II 13. fordulójában a Csákvárt fogadja, a mérkőzés 13.30-kor kezdődik a Dóczy utcai stadionban. Bíró Péter úgy véli, az edzőváltás és a költözés is pozitív lökést adhat – olvasható a DEAC.hu-n.…

Sport

Real Madrid: Iker Casillas bejelentette a visszavonulását

Iker Casillas kedden hivatalosan is megerősítette azt, amit már nagyjából mindenhol elkönyveltek az elmúlt hetekben: visszavonul a labdarúgástól.

 

Kategória ajánló